İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain satış ödemesi tamamdır!

Y

~ yknTR ~

Misafir
Arkadaşlar 20gun süren domain transfer işlemlerimden sonra Bugun sedo dan odeme onayım geldı. Paid durumunda suanda. PDF formatındakı odeme makbuzunuda kontrol ettım.

Acaba işbank hesabıma kaç gunde odeme gelır? Cuma yada kadar gelır dıe dusunuyorum. Yorumlarınız ve sorularınız varsa alayım..

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bugün bende site sattım ödemeyi göndermişler mail göndermiş 3-5 gün içerisinde geliyor diyor.daha önce site sattıgımda paypala istemiştim 1 günde gelmişti site satıpda bankaya isteyen olduysa kaç günde geldiğini söylerse daha açıklayıcı olabilir.

Y

~ yknTR ~

Misafir
ewt arkadaşım bankaya benim tahminim (parking odemesinden yola cikarak)

5günde fln ulasır gibi gelior. acaba hesaba otomatik mi gelir Yoksa yine adimiza havale mi yaparlar? bankaya gidip anlatmak mı lazım :)

GoTcHA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
akbankta hesaba gelir. iş bankta isme havale olarak geliyo. akbank hiç şaşmıyo 4. günün akşamı hesabınızda para. yalnız senede 2 kere 12 $ lık kesinti yapar akbank. diğer bankalaı bilmiyorum

soundofvtec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bankadan bankaya çok farkediceni sanmıyorum
ben 3 iş gününde almıştım(garanti)

Y

~ yknTR ~

Misafir
Bakalım bende 4-5 gun arası İşbank hesabıma isalah direkt hesaba geçer. Euro hesabım var. Sonucu paylaşırım. Bu arada cevaplarınız için herkese teşekkürler :)

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bakalım bende 4-5 gun arası İşbank hesabıma isalah direkt hesaba geçer. Euro hesabım var. Sonucu paylaşırım. Bu arada cevaplarınız için herkese teşekkürler :)

benimkisi bugün yatmış hesabıma aynı gün gönderilmişti paralarımız kontrol et hesabını istersen.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5