İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

domain sponsoru arıyorum

M

malatyasporlu

Misafir
www.sifresiz.tk daha 1 gün oldu açılalı hitler çok iyi.. şu an sadece rahatbul.net topliste verdim ve şu an en çok tıklananlar bölümünde birinci..

şu an siteme domain sponsoru arıyorum 468X banner yayınlayabilirim..

H

hitmp3tr_com

Misafir
olm domainin sponsoru olmaz nasıl olacak adam sana şifreleri vermez çünki bu hosting gibi değil adama bağlı kalamıyosun. şifreyi alınca adamı postalayabilirsin.

domain şifresini vermezsede seni her an şutlayabilir o zamanda sen apışır kalırsın :)

Z

zeynelkoc

Misafir
domain sponsoru olduğunu iddia edenler var ama siten tutulursa yani günlük 1000+ hitin olursa gözle kaş arasında domain i elinden alıyorlar ve sende hiçbir şekilde hak iddia edemiyorsun çünkü domaini kaydeden o kişi oluyor

M

malatyasporlu

Misafir
hımmmm....

bakın ben hiç böyle düşünmemiştim...

teşekkürler kardeşlerim..

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zeynelkoc' Alıntı:
domain sponsoru olduğunu iddia edenler var ama siten tutulursa yani günlük 1000+ hitin olursa gözle kaş arasında domain i elinden alıyorlar ve sende hiçbir şekilde hak iddia edemiyorsun çünkü domaini kaydeden o kişi oluyor

cok dogru. Domainin cok kolay elden gidebilir.
Eger bulursan bir sponsor, sen al parasini elden , git kendin kaydet godaddy.com de filan.

M

malatyasporlu

Misafir
kredi akrtıyla felan uraşamam ya yeminim var..

neyse esasen domain o kadar da önemli değil..

H

hitmp3tr_com

Misafir
weya sponsro olandan yeni kayıt yapsın ama senin adına ve sen şifreni değiştir. bir keresinde birine portal kurmuştum (php nuke) adam bana turkticaret.net ten domain aldı ve şifreyi kullanıcı adını verdi bende değiştirdim kullanıcı bilgilerini. böyle alıyosan al ama şifreler onlarda kalırsa yazık olur emeklerine.

M

malatyasporlu

Misafir
peki kardeş sağol bunu söylediğin için ama ya adam bana güvenmezse ?

A

anhandfultear

Misafir
peki malatyaspor lu senin tabirinle domain sponsorun oluyorum + hosting inide karsiliyorum kendi makinamdan. domain icin tum bilgiler senin uzerine yapilcak tamamen senin olucak. ilgilenirsen msn : [email protected]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.