Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Domain Süresi Uzatma Ücreti

umuture

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
115
arkadaşlar kullandığım bi domain var 31 inde süresi bitiyor info uzantılı ve ne yazıkki türkticarette benden bir senelik uzatmak için 17 lira istiyor bu normal mi ?

db.gen.tr

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
49
eğer çok özel bir domain değilse ve başkasının alma ihtimali hemen hemen yoksa bırak domain düşsün sonra isimtescilden 1$ a alırsın...

Mohti

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
119
transfer et diyeceğim ama oda uzun iş. bir sürü dandirik dundirik mazeretler cıkartıyorlar.

zbahadir

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
23
transfer et diyeceğim ama oda uzun iş. bir sürü dandirik dundirik mazeretler cıkartıyorlar.

Transfer için panelden istek yapıyorsun hemen taransfer kodu gönderiyorlar. Ben kendi domainlerimi o şekilde taşıyorum, bir kaç tame daha kaldı.

umuture

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
115
en iyisi transfer ediyim de transfer kodunu aldıktan sonra diğer kullandığım firmada nasıl tekrar domain i alıcam ne gibi bi işlem yapmam lazım daha önce hiç yapmadım

visitistanbul

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
463
Turk ticaret bedava google.com u verse almam .. Bu kadar yani

zbahadir

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
23
en iyisi transfer ediyim de transfer kodunu aldıktan sonra diğer kullandığım firmada nasıl tekrar domain i alıcam ne gibi bi işlem yapmam lazım daha önce hiç yapmadım

Önce türkticaret panelinde transfer kodunu iste, bir kaç gün içerisinde gelir. Daha sonra transfer edeceğin güvendiğin bir yerden doamini transfer etmen gerekiyor.

Eglence-Siteleri

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
13
Yalniz domain bitimine 45 günden fazla süreniz olmasi gerekiyor transfer icin. En son bana öyle demislerdi.

O fiyata yenilemeyi namecheap da istiyor tuhaf geldi.

umuture

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
115
ihs.com.tr de baktım domain fiyatı ne ise onu istiyor anlamadım gitti

zbahadir

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
23
Yalniz domain bitimine 45 günden fazla süreniz olmasi gerekiyor transfer icin. En son bana öyle demislerdi.

O fiyata yenilemeyi namecheap da istiyor tuhaf geldi.

Bunun doğru olduğundan şüpheliyim zira ben bir keresinde güncellemeyi unuttuğum için 15 günden az bir zamanda transfer etmiştim bir kaç domaini birlikte.