İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain transfer kodunun süresi oluyor mu?

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar domain transferi için işlemi başlatmadan 15 kadar gün önce şuanki firmamdan authcode'u istedim ve elimde oldu.15 gün kadar geçtikten sonra işlemi başlattım yeni firma transferden önce authcode'u istedi ve bende gelen kodu girdim ama bugün bir mail göndermişler authcode'unuz yanlış tranfer işlemine devam edmiyorum,geçerli authcode'u tarafımıza göndermenizi bekliyoruz şeklinde.
Benim merak ettiğim nokta bu kodun belli bir kullanım süresi oluyor mu?
Neden böyle oldu anlayamadım,eski kodu tekrar gönderdim ve şuanki firmamdan yeni authcode talebinde bunundum.Yeni kod üretilir mi, bu kod sabitmidir yoksa değişken mi ve bir süresi oluyormu?

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Kendimden örnek vermek gerekirse, istediğin auth code'u değişebiliyorsun, o öyle sabit kalıyor (Registrar: Onlinenic).

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şuan domain'in kayıtlı olduğu firmadan gelen cevap authcode'un 1 hafta ile 15 arasında geçerli olduğu şeklinde.
Bu tür sorun yaşamak istemeyen arkadaşlara kod gelir gelmez transfer işlemini başlatmalarını önerimim.

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gecen yıl benimde başıma geldi süresi bitmeye 1 ay felan vardı ben trasfer etmek istedim kod geldi sonra gerip iptal ettiler ingilizce oldugu içinde anlamadım. Türkticaretden benim adıma almasını rica ettim ve ilk 1 yıl daha uzattım sonra yeniden baş vurdum bu seferde 60 gün geçmesini bekleyin dedi bende pehh dedim artık duruyor yabancı yerde. Sizde sanırım ilk hetapda sürenizi uzatmanız gerekli uzattıkdan bir süre sonra trasfer edebiliyorsunuz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.