İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain transfer yardım

DarK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya bugun kayıt tarihi 2005-08-17 olan bir domaini transfer etmek istedim... sonra verdikleri linkden kabul ettim ama aşşağıdkai gibi bi hata verdi sanırım. sanırım 60 dün geçmesi laızm reg tarihindne gibisinden bişey ama zaten bi akç gün varmış 60 günün dolmasına... benim anlamadığım şimdi transfer parası boşamı gitti.. ( ilk domain transfer edişim )

"The domain appears to be locked or on-hold by the current REGISTRAR. The most common reasons for a registry hold are that the name has expired, has not been paid or has been registered within the past 60 days. Please contact your current registrar to determine the reason for their hold. When the hold has been resolved, please contact technical support to re-submit your domain for transfer. DotRegistrar.com is cancelling any follow up of this transaction ..."

G

guajira

Misafir
Domain kilitliymiş hoca. Muhtemelen süresi dolmuş, parası ödenmemiş ya da 60 gün olmamıştır alınalı, diyor mailde :)

Kilitin nedenini öğrenmek için domainin kayıtlı olduğu yere bi sor bakem. Sorun hallolduğunda tekrar başvur transfer için. DotRegistrar.com daha önceki denemenle ilgili "bişi" leri iptal edecekmiş. büyük ihtimalle paran gitmedi.

DarK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
domain kilitini açmışdım.
ama 60 gün süresi dolmadı diye kabul etmediler sanırım.

neyse transfer etmek istediğim firma şimdi mail attı. gerçekleşmedi şeklinde paranızı iade edebiliriz fln dediler.. ya ama şimdi bu kesin 60 dün olayındanmıdır... aslında tam bugunle birlikde 60 gün olmuş kayıt olalı.

DarK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yine aynı hatayı verdi.. domainin kiliti açık.... reglendiğindne itibaren 2005-08-17, 60 günde geçmiş.. ama yine transfer edemedim.. yokmu bir biligisi olan.

"The domain appears to be locked or on-hold by the current REGISTRAR.
The most common reasons for a registry hold are that the name has expired,
has not been paid or has been registered within the past 60 days.

Please contact your current registrar to determine the reason for their
hold. When the hold has been resolved, please contact technical support to
re-submit your domain for transfer.

DotRegistrar.com is cancelling any follow up of this transaction ......."

DarK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar acil yardım.. geçen hafta domain transfer talebini tekrar başvurmuşdum ve işlemi girmişdi.. bugun admin mailime dotregisterden "Transfer Completed" maili geldi.. ama transfer etmek istediğim yerdeki mailime Transfer Gerçekleşmedi maili geldi... ücretinizi geri verebililiriz gibisinden.. ama sorun olan şey domain transfer edilmiş gözüküyor süreside 1 yıl uzamış istendiği gibi. whois bilgilerindede domaini transfer etmek istediğim yerin bilgileri var. ama domain şuan benim elimde değil... admin maili olarak hala benim mailim gözüküyor ama domain şuan benim kontrolümde değil. eski yerdeki hesapdaki yaptığım değişiklikler hiç bi şekilde domaine yansımıyor ordaki yerde ztn domainin bitiş tarihi hala 2006 diyor ztn. ama whosilerde 2007 olmuş ve transfer etmek istediğim hosting firmaısnınadresi yazıyor whois bilgilerinde.. ama hosting firması gerçekleşmedi diyor domain transferi. :(

edit: düzeltebildiler problemi.. :rolleyes:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.