Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yerli firmadan aldigimiz domaini, yurtdisindan bir domain firmasına (aplus veya online.nic .... gibi) , Nasıl transfer yapabiliriz. Bu konuda gorus ve onerilerinizi yazarsanız memnun olurum.
Valla yeğenim, karşı taraftaki hesabından transfer talep edildiğinde domainin contact adresine onaylaman için mail geliyor ve onaylayınca transfer oluyor diye biliyorum ben.
Valla yeğenim, karşı taraftaki hesabından transfer talep edildiğinde domainin contact adresine onaylaman için mail geliyor ve onaylayınca transfer oluyor diye biliyorum ben.
Yerli firmadan aldigimiz domaini, yurtdisindan bir domain firmasına (aplus veya online.nic .... gibi) , Nasıl transfer yapabiliriz. Bu konuda gorus ve onerilerinizi yazarsanız memnun olurum.
Domain kontak bilgilerinde bulunan Admin mailini kontrol et. Orada senin mail adresin olmalıdır.Eğer domaini satın aldığın firmanın mail adresi varsa, transfer onay maili o adrese gider.Admin maili senin adresin değilse, hemen değiştir.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.