İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain Transferi

akif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yerli firmadan aldigimiz domaini, yurtdisindan bir domain firmasına (aplus veya online.nic .... gibi) , Nasıl transfer yapabiliriz. Bu konuda gorus ve onerilerinizi yazarsanız memnun olurum.

:confused:

Halo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla yeğenim, karşı taraftaki hesabından transfer talep edildiğinde domainin contact adresine onaylaman için mail geliyor ve onaylayınca transfer oluyor diye biliyorum ben.

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Halo' Alıntı:
Valla yeğenim, karşı taraftaki hesabından transfer talep edildiğinde domainin contact adresine onaylaman için mail geliyor ve onaylayınca transfer oluyor diye biliyorum ben.

hala ağam :D doğru açıklamış başka birşey söylemeye gerek kalamdı sanırım

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
akif' Alıntı:
Yerli firmadan aldigimiz domaini, yurtdisindan bir domain firmasına (aplus veya online.nic .... gibi) , Nasıl transfer yapabiliriz. Bu konuda gorus ve onerilerinizi yazarsanız memnun olurum.

:confused:

Domain kontak bilgilerinde bulunan Admin mailini kontrol et. Orada senin mail adresin olmalıdır.Eğer domaini satın aldığın firmanın mail adresi varsa, transfer onay maili o adrese gider.Admin maili senin adresin değilse, hemen değiştir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.