İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain ve Subdomain için google indeksleme

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim öncelikle.Benim kafama takılan şu.mesela domain.com isimde bir sitem var.ve buna bir adet subdomain oluşturarak deneme.domain.com isimde bir site açıyorum.ve konularımı yeni açtığım deneme.domain.com siteme ekleyip, domain.com sitemi forum olarak kullanmak istiyorum.
domain.com forum sitesi olduğundan oraya yeni konu eklemek yerine, yeni açtığım deneme.domain.com isimli subdomainime wp kurup konuları eklemek istiyorum.Bu durumda bana bir zararı olurmu? indeksleme açısından da bakarsak olaya, sıkıntı yaşarmıyım? google bu 2 sitemi farklı siteler gibi görebilirmi? şimdiden teşekkürler...

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Şimdi domain.com olan forum sitemin adresini , domain.com/forum olarak değiştirsem.şu ana kadar indekslenen sayfalara bi zararı olurmu?

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
olur.Yönlendirme olmaz sanırsam dosya bulunmadı hatası alırsınız.Sonuçta ayrı bir klasöre taşıyorsunuz.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Bu durumda hit kaybıda yaşarım değilmi?

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Sorduğum soru faydalı olabilir ama cevap alamamışken neden yararlı dedi bende onu düşünüyordum :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5