www.whois.sc adresini kullanıyordum daha önce whois çekerken, fakat farkettim ki burada arattığım şeyler alınmaya başladı. Güvenilir olmadığına kanaat getirdiğim için kaynağından arama yapayım internic.net adresinden whois çekmeye başladım. Bugün başıma gelen olay karşısında ise başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Dün gece whois çektiğim bir adres alınmış gözüküyor. Hemde network solutions tarafından. Birde yüzsüz bir şekilde bu domaini networksolutions'dan kaydedebileceğimi söylüyor.
xxxxxx.com is Available – Register it Now!
600,000 domain names are registered daily! Don't delay; there's no guarantee that a domain name you see today will still be here tomorrow!
domain ücreti 35$, bu kadar yüzsüzlük terbiyesizlik olmaz. o anda domain almayacaksanız whois çekmemeye özen gösterin.
xxxxxx.com is Available – Register it Now!
600,000 domain names are registered daily! Don't delay; there's no guarantee that a domain name you see today will still be here tomorrow!
domain ücreti 35$, bu kadar yüzsüzlük terbiyesizlik olmaz. o anda domain almayacaksanız whois çekmemeye özen gösterin.