İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain yönlendirme..

A

Auth

Misafir
seLam arkadaşlar.. Ben bi hostingi kullanıyodum fakat çok fazla yavaşlamaya başladı bu yüzden bende hostingi deiştireceğim.. DEiştireceğim hostingin dnsLerini aLdım..FAkat bunu nasıl yönlendireceğimi bilmiyorum.. eski hostingimdenmi yönlendiricem bilmiyorum ama o hostingde login olma bölümü dahi yok.. domaini nereden alındığınıda bilmiyorum olayın açığı ben domaini ve hostingi bi tanıdıktan aldım bana devretti fakat neyin ne olduğu hakkında bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz..

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hosting firmanla bağlantıya geç. İsteğini bildir. Onlar yardımcı olur.

www.internic.com adresinden whois çekebilirsin. Burdan anlaşılır nereden alındığı.

A

Auth

Misafir
domain şirketi el değiştirmiş yeni şirketede ulaşamıyorum haziranda domain düşecek bundan sonra ben yeniden kendi üstüme nasıl alacağım acaba?

Enjoy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
domain ismini pm olarak gonderirsen belki yardimci olabilirim.

A

Auth

Misafir
PM olarak gönderemem güvenim yok çünkü.. Seni daha tanımıyorum herneyse bir bilgisi olan yokmu domain düştüğü gün hemen benmi alacağım?

H

hostunnet

Misafir
Auth' Alıntı:
PM olarak gönderemem güvenim yok çünkü.. Seni daha tanımıyorum herneyse bir bilgisi olan yokmu domain düştüğü gün hemen benmi alacağım?
Yeni düzenlemelere göre domainin tescil tarihi gectikten sonra 3-4 gun suren var yenilemek icin bu süreden sonra 30 gun o domain durduluyor tekrar alabilmen icin domainX17 dolara alabilirsin. Yada kimse almazsa 3-4 ay sonra tekrar alabilirsin

cepwap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Domain şirketine ulaşamıyorsan, eğer domainler kilitli değilse iyi bir yere transfer et. Admin contact mailin yeterlidir bunun için.

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet, domainin kilitli değilse ve whois çektiğinde admin mailin de senin adresin görünüyorsa, domaini hemen başka bir yere transfer edebilirsin.
Domaini transfer edemiyorsan, kendi domainine (nereden aldınsa oradan) backorder yap.

A

Auth

Misafir
Arkadaşlar evet bilgisizimde herkes farklı şey söylemiş.. Şimdi ben bu siteyi daha sonra aldım 1 yıla yakın başkaları kullanıdu bana devrettiler domain 1 hafta içinde bitecek.. Kullanıcısı çok olduğundan benden önce alabilirler.. o son gün ben domaini alamazsam para yolladıım şirket gecikse benden önce biri davransa alabilirmi..

Onu geçtim ben şimdi zaten hostingimi deiştiricem.. Doamini yeni bi şirketten uzatmak istiyorum.. O şirkete para yollasam domaini alıp yönlendirebilirlermi.. bedavaonline sanırım dediğini yapamıyorum.. işler çok karışıkk..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5