İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

domain yönlenmesi problemi

me3met

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
selamlar, arkadaşlar 6 7 gün önce hostumu taşıdım... domain nslerini yeni hosta göre yönlendirdim ve domainler yönlendi.

Sitelere evimde girebilmeye başladım iş yerine gittiğimde sitelere girmek istediğimde eski hostumu açtı oda aktifti ve eski konular vardı ordan anladım ki eski host.. nyse eski hostumu tamamen sildim ve bu kezde default page sayfası çıkmaya başladı... pc yeni siteleri açmıyor ama evimde girebiliyorum ve bir kaç kişiyede denettirdim onlarda girebiliyor. Sıkıntı nedir sizce?

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Anladığım kadarıyla değişiklikleri yeni yaptınız, o yüzden bir yerden girip bir yerden girememeniz normaldir çünkü değişiklikler henüz tam oturmamıştır. Bir süre sonra bu sorunlar ortadan kalkar. Merak etmeyin.

Giremediğiniz yerdeki internete reset atmanız çözüm olabilir. eğer hemen girmek istiyorsanız proxyleri deneyebilirsiniz.

me3met

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
7 8 gün oldu ve bence yönlenme tmmlandı.. iş yerimde ki pc ile ilgili problem olabilir diye düşünüyorum.. ama ondada deefreze yüklü bütün pcler açıyor? 10 pcden birisi açmıyor

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
İş yerinizde ki pc de deepfreeze kurulu olduğu için alıyorsunuz bu hatayı. Yine de şunu deneyebilirsiniz ;

Başlat -> Çalıştır

ipconfig /flushdns yapıp dns önbelliğini temizleyin ve tekrar deneyin.

me3met

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
hmsss deepfreeze den ise sıkıntı yok tşkler yarın denicem.. yahu alışkanlık olmuş bende iş yerinden güncelleyebiliyorum siteleri evde sadece bakım, düzenleme vs.. 1 haftadır siteler ölece kaldı iş yerini bi halledeyim yarın..

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
İş yerinize gittiğinizde http://online.pinglet.net adresine girin ve sitenizi orada kontrol ettirin. Aldığınız http koduna göre o bilgisayardamı yoksa web sitenizde mi bir sorun olduğunu görebilirsiniz. Zaten söylediğinize göre sorun pc den kaynaklanıyor. Deepfreeze i kapatıp geçmişi vs. boşaltın tekrar deep freeze aktif ettiğinizde sorun olmadığını göreceksiniz.

me3met

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
anlamadığım tek nokta.. eski hostumda site dosyalarım dururken iş yeri pcsi ona giriyodu.. iyice anlamak için olayı eski hostun içini boşalttım ve default page göstermeye başladı bunu anlamadım hala yani çerez vs. takılı kalsa eski siteyi açar silinse bile ama bu silince default page sayfası geldi eski hostun :) ftp felan giriyor ama yenisine

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
dediğim gibi sorun kullandığınız bilgisayarın dns önbelliğinden dolayı. ipconfig /flushdns belki sorununuzu çözebilir :) anlık olarak deneyememeniz alternatif çözümler üretemeyeceğimiz anlamına geliyor. umarım yarın çözersiniz bu şekilde deneyerek.

me3met

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
@netster ilginiz için teşekkürederim... sorunum ilk verdiğiniz yöntem ile halloldu.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.