İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain'i hosting'e yonlendirme ?

werci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar yeni bir domain aldım bu domain'i kendi hostingime nerden yönlendiricem (cpanel X kullanıyorum)

domain'i HOSTINGZOOM.COM'dan aldım.

~Aykut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kendi hostundan nameserver leri isteyeceksin
domain panelinden nameserverleri değişeceksin

werci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cahilligimi mazur gör ama

buna cpanel den mi ulaşıcam adamlara mail mi atıcam ?

ama anladıgım kadarı ile who is ceksem gorebilirim..

bide mesela "xx.xxxx.com" server'ım bunu nasıl o o hosting'in bi alt klasörüne yönlendire bilirim..

Editor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cpanelde yazması lazım birde ilk aldıgında sana bilgileri vermişlerdir daha da olmadı mail atarsın

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Domaini aldığın yerden hesabına giriş yönetimi varsa ordan muhtemelen DNS (Nameserver) ayarlarını değişmelisin. Muhtemelen şu an domainin nameserver ayarları şöyle olabilir: ns1.hostingzoom.com ; ns2.hostingzoom.com

Hosting şirketin değişik olduğu için değişik nameserver kullanıyorlar, öncelikle hostingi aldığın yerin nameserverini öğrenmelisin, FAQ bölümlerde çoğu zaman yazar veya direk olarak email başvurusu yapmalısın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5