İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

domainime teklif geldi napayım

radres

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
canlisohbet.com domainime 1500$ teklif geldi. İşin garip tarafı adam mail attı ben domain piyasasından anlamam siz teklif verin dedim. Direkt 1500$ dedi. Günlük 1000 tekil hiti olan bir site. Sedo'dan ayda 30euro civarı (direkt yönlendirmememe rağmen) updatedden de aylık 70-80$ civarı getiriyor. Ne yapayım sizce? Adamın tek isteği siteye appraisal almam alta not düşmüş ucuzundan kabul etmem diye.

H

hibrahim

Misafir
appraisal de bildiğim kadarıyla bende birine sormuştum bu forumdan 300-400€ galiba... birde teklif sedo danmı?

radres

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yok o kadar pahalı değil. Foruma yazmış konuyu burdan da bakabilirsin diyor.
http://domaintalk.ourplace.com/Archive/14476.htm
Bu adreste yazılanlarda tek domaine appraisal maksimum 50$. Domain arttıkça düşüyor fiyat.
Sedo'da satılıktı zaten ama Sedo üzerinden irtibata geçmedi. Domain whoise bakıp mail atmış herhalde. Adam çok ciddi inanamıyorum hala.
-
How do you prefer to get paid: www.PayPal.com, www.escrow.com, check or
wire?
-
Ama appraisal için de durduk yere niye 50$ vereyim ki.

H

hibrahim

Misafir
işte bak adam o aprriasal ı satıodur ve başka yerden appraisl kabul etmicektir sen dikkatli ol yinede... sonra vazgeçeebilir..

radres

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yok illa şurdan alacaksın demiyor. Ama haklı olabilirsin. Jenerik değil birşey değil niye 1500$ versin ki. Enayilik resmen.

H

hibrahim

Misafir
banada geldi öle bişe ben biraz yuksek söyledim fazla ilgilenmedi:) belkide doğrudur sen appriasl almadna biraz daha ucuza veriyim diye teklif et..sen alırsın de apraisl ı:)

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bize de geldi bir kez. 50.000 dolar istedik ( ki 100 dolar etmeyecek bir domain ) tamam düşünelim dediler. sonra vazgeçtiler. bunu iş edinmiş kişiler var. karşısında kekoyu görünce bir şekilde domaini ele geçiriyorlar. transfer işlemleri sırasında oluyor genellikle.

oyuncu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
appraisal yapan firmaların bir ufak oyunu piyasada geziyor. appraisal yaptırıyorsunuz adam etmez diyor ve bye sonuç. eğer edeceğini düşünüyor ve almak istiyorsa kendisinin yaptımasını sizin bunu düşünmediğinizi yazın. 1500$ verecek ise buyursun kendisi yaptırsın bu tür para olaylarına hiç bir zaman girmeyin.
Yaptırırsanızda sedo yu deneyin.

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardes email yabancıysa pastele thomas bergan yada baska bi bergan olabilir aynı sey banada geldi forumda bi kaç adama da geldi aprasil istiyor ama kendi sitesin var oranın linkini vermiş

O

OLTA

Misafir
radres' Alıntı:
canlisohbet.com domainime 1500$ teklif geldi. İşin garip tarafı adam mail attı ben domain piyasasından anlamam siz teklif verin dedim. Direkt 1500$ dedi. Günlük 1000 tekil hiti olan bir site. Sedo'dan ayda 30euro civarı (direkt yönlendirmememe rağmen) updatedden de aylık 70-80$ civarı getiriyor. Ne yapayım sizce? Adamın tek isteği siteye appraisal almam alta not düşmüş ucuzundan kabul etmem diye.

bak o adam "Jack Martin <[email protected]>" mi?

bu herifin işi gücü sedoda listelenmis alanadlarına şakacıktan teklif yapıp appraisal satmak... elin gavuru ne yapsın senin Türkçe ismini

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sedoda ayda 100 dolar getiren ve üc dort aydır sedoda park edilmiş olan domaininiz var ise rahatlıkla bin dolara satabilirsiniz

radres

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
OLTA' Alıntı:
bak o adam "Jack Martin <[email protected]>" mi?

bu herifin işi gücü sedoda listelenmis alanadlarına şakacıktan teklif yapıp appraisal satmak... elin gavuru ne yapsın senin Türkçe ismini

İşte onu diyorum yaa napsın 11 karakterlik ismi. Sonradan uyandım ama böyle bir teklif gelince şaşırdım. Bu Trevor Berger [email protected]. İyi ki yazmışım buraya :) Sağolun.

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla ben sedodan su anda satis yaptim sanirim sedo parasini almis adamin ve domain adama gecince adam onay verince sedo parayi bana gondercek

oyuncu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bakın arkadaş başka bir şey söylüyor.
sedodan teklif geldi kabul edeyim mi demiyor. Sedodan eğer böyle bir teklif gelirse paranızı alacağpınız kesindir.

domain sahibine domain emaillinden teklif görtürüyorlar. sonra domain ederini ghesaplatın şurdan diyorlar ve sonra almaktan vazgeçiyorlar. Sahtekarlık var.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.