İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domainlerin Değeri

SaintOne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar aşağıda ki domainler sizce ne kadar eder ne kadara satabilirim ?

casperbilgisayar.com
besiktasstore.com
serdarakar.com

G

Geveze.at

Misafir
Sadece domain olarak pek deger edecegini sanmiyorum. Ama sayfalari hazirlarsan proje olarak daha kolay satabilirsin

SaintOne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya şimdi bu domainler arasından bi casperbilgisayar.com dan beklentim var diğerlerinin pek satılacağını sanmıyorum casperbilgisayar.com u da satın almak isteyen olursa yardımcı olurum hosting + tasarım + kodlama konusunda..

G

Geveze.at

Misafir
casper in bayiligini alan birine mükemmel fiyata satabilirsin

DoLLy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Besiktasstore'u da Beşiktaş'ın ligde art arda galibiyetler yakaladığı bir zamanda satman çok daha kazançlı olur. Yada mesela geçen yılki Fenerbahçe maçından sonra kaleci olarak oynayan "Kadıköy Panteri" Pancu formalarının satışının patlaması gibi bir zamanı bekleyebilirsin. Yoksa zaten lisanslı ürün almak isteyen mağazaya gidip, üzerinde deneyerek birşeyler alıyor.

Aslında belki maksimum.com muydu onlara sorabilirsin, çünkü onlar dört büyüklerin birçoğunun isim haklarını alıp, üzerinden kendi reklamlarını yapmaktalar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5