İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

DomainSite.Com NameServer ları yönlendirme

werci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
DomainSite.Com dan alanadı aldım ancak nameserver ları kandi hostingime yönlendirmek istiyorum. Ancak nereden nameserver ı düzelte bileceğimi bulamadım.. Yardım ederseniz sewinirim

Editor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Domain Name Expires xxxx.info (link pop) (renew now) 2006-04-29 15:10:47
kontrol paneline gir orda altta domainlerinin listesi olacak bu sekilde domain ismi yazan yeri tıkla ve Edit Name Servers
DNS Management
bunları bul ve gir oradan duzelt

F

fenerli

Misafir
hesabına girdikten sonra, bu hesabta alınmış domainlerin listesini göreceksin, üzerinde değişiklik yapmak istediğin domaine tıkla, yeni gelen sayfada başlıkta "Manage domain name:" yazıyor, Edit Name Servers a tıkla
Default ayarları aşağıdaki gibi olan bir ekran gelecek

Current Name..............................................................Add Name Server
-----------------.......................................................------------------
ns1.domainsite.comremove)..........................................Host:.............Add
ns2.domainsite.com(remove)
Önce...........................................................Sonra yukarıya
Yukarıdaki "remove"lara tıklayarak.....................ns1.benimhostum.com ve
bunları sil.....................................................ns2.benimhostum ekleyeceksin

hepsi bu kadar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5