Doom'un yaratıcısı WP 7'yi beğenmedi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
29 Mart 2010
Mesajlar
3,397
Tepki puanı
32
Microsoft, Windows Phone 7'nin cep telefonlarındaki en güçlü oyun sistemi olduğunu iddia etse de id Software'in başındaki isim John Carmack aynı fikirde değil.

Carmack yaptığı açıklamada, tüm oyun geliştiricilerinin kullandığı C++ programlama diline Windows Phone 7'nin doğrudan destek vermeyişini eleştirdi. Doom'un yaratıcısı Rage adlı merakla beklenen oyunu, iPhone için de piyasaya süreceklerini söylemiş ve oyundan birkaç ekran görüntüsü göstermişti. Ancak Carmack yaptığı açıklamada, FPS türünü seven Windows Phone 7 kullanıcılarını üzdü; "Rage'i Windows Phone 7'ye uygun hale getirme ihtimalimiz oldukça düşük."

Carmack ayrıca Android kullanıcılarını da sevindiren bir açıklamada bulundu; "Android'e Rage'i getirebilmek için bir deneme yapacağız, ama hiçbir ürüne bağlı değiliz." Rage gibi PC'de merakla beklenen bir oyunun, Playstation 2'den ve Xbox'dan daha iyi grafiklerle akıllı telefonlara gelecek olması, oyun piyasasını da oldukça heyecanlandırmış durumda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst