İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

dost site çağrisi-yawhoo.net

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar, Sitenin sol tarafına yeniden Dost Siteler bölümü acmaya karar verdik ve daha once link degisiminde bulundugum ve msnden tanıdıgım arkadaslara gerekli bolumden link verdim...

mevcut dost siteler:
Yarismalar.Net, Canım.Net, Sempatix.Com, Bedavapolifonik.Com, Ceplik Com, Hatira.Net, GuzelSiteler.Com,

bu alana 3 site daha alınacak!

p.s: yukardaki arkadaslar link degisiminden cekilmek isterler yada yeniden/ilkkez linkdegisimini kabul ederlerse lütfen bana bildirsinler.
- msn ve mail
-------------------------------------------------------------------
Ayrıca Spesifik 2 Link Degisim Alanı Daha Acıldı:

Mp3 Sitelerinde Su an : hitmp3tr.com ve *********** var

3 site daha alınacak

Link Siteleri Bolumunde İse:

besturk.net var, (4 site daha alınacak)

Bu alanda(spesifik bolum) yer alabilmek icin: Yawhoo.Net e benzer bir bolumden 1.2.3 sıradan
yer verilmesi, ve linkpartneri olacak sitenin 500 tekili olması yeterli

özelden yazınız

-----------------------------------------------------------------

p.s: link degisiminde cogu zaman pr ı kriter olarak almıyorum, listede pr0 olan sitelere de yer verildi. Ancak yinede pr4+ ve yukarsı oncelikli secilecektir..
yawhoo.net pr 4 tür.

p.s2: cevaplarınızı buradan da verebilirsiniz

Saygılarımla, Tesekkur Ederim

P

Parae

Misafir
Eger ordaki Linklerin arasında değişiklik olsun birde absürt site olsun diyorsan yapalım ... :)

S

sevdik

Misafir
slm

başarılar dostum inşallah iyi iş yaparsın bu gidişle

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sevdik' Alıntı:
başarılar dostum inşallah iyi iş yaparsın bu gidişle

kardes sana vermeyi unutmusum, sorry baba :) senlede degiselim link

parae: sitenin adresini gene ver bakalım, icerigi absürt bazında sert sitelere liste adabı nedeniyle yer veremiyorum. :) cevabı da acık aslında sponosorlara ters :D ama sen yinede verlinkini kendimiz icin degerlendiririz.

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
levocan' Alıntı:
www.levocan.com eklenmemiş ... kabul edilmedi mi acaba ???

ozelden mesaj attım ve son gunlerde bu konu hakkında gorustugumuz kisilere da konu hakkında uzgun oldugumu ve su an ciddi bi sekilde juri secimleri cicn ugrastıgımızı belirtmek istiyorum..

dost site su an icin dondurulmustur, durdurulmadı :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.