İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dostpartner Yanlış Yapıyorsun.

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
Büyüğümüzsün dedik saygı gösterdik. Askerde gazi oldum dedin hüzünlendim elimden gelen yardımı yaptım sana karşı yada ben öyle düşünüyorum. Ama lütfen sözünde dur. Bana verdiğin script başkasına ait çıktı ve lisans sorunu var script i kullanamıyorum. Ya domainle beraber ver bana script i yada sende kalsın ben birşey istemiyorum. Yeterki 1 aydır sana attığım pmlere maillere cevap ver. Buralarda olmana rağmen hiçbirine cevap veermiyorsun Eğer bunada cevap vermez isen yetkililerden banlanmanı talep edeceğim.

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
sanırım hala ssenden ses seda yok yönetici arkadaşlardan istediğim bu şahısı banlamalarıdır.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Eğer gerekli bilgiler ile yöneticileri bilgilendirirseniz gereğini yaparlar. Bu bilgiler ile bir ceza vereceklerini sanmıyorum.

İşlemi hızlandırmak amacıyla bence gerekli bilgileride vermelisiniz.

Bu arada geçmiş olsun...

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
gerekli bilgiyi deli_dana ya söyledim gelir yazar buraya. onun scriptii sattı ve lisanslı ürün kullanılmıyor

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
çözüme kavuşmaz çünkü lisanslı script bu domaini vermeden script işime yaramaz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.