İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

dosya tc scripti sorunu

bossturkey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
s.a arkadaslar formu yeni uyle oldum oye olma sebebim ise kendimi web masterlik ve gelistirmek uncelikle bu isler icin deneme amacali bir site actim dosya tc scriptini attim siteye ve amacim scripti mukemmellestirip ucretsiz dagitmak ama birkac sorun var onlari cuzemedim

1. sorunum dosya upload sorunu yuklemek istedigim 10 mb daha yuksek oldugunda yuklemiyor suyle sayfa bir sure sonra suyle bir hata veriyor

p7rzb.png

2. sorunum ise yuklenken cikan java scriptin sola kaymis olmasi benim istedigim tam ortada olmasi

p7s1r.png

3. sorunum ise
http://dosya.altervista.org/download.php?file=70ceeb3aab1a88fd76b87327908371eb bu linki tikladiginizda cikan indir linkini putona cevirmek istiyorum

simdiden tesekkur ederim

akn~

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Ana sunucu üzerinden php.ini dosyasından upload değerini yükseltmeniz gerekmekte. Ek olarak php timeout süresini de uzatırsanız sizin için iyi olacaktır.

bossturkey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Ana sunucu üzerinden php.ini dosyasından upload değerini yükseltmeniz gerekmekte. Ek olarak php timeout süresini de uzatırsanız sizin için iyi olacaktır.

php time out suresini nasil uzatabilirim? ve php.ini dosyasini bulamiyorum sadece phpinfo dosyasi var ondada 2 satir kod var

<?php

// Show all information, defaults to INFO_ALL
phpinfo();

// Show just the module information.
// phpinfo(8) yields identical results.
phpinfo(INFO_MODULES);

?>

kodlari bu

akn~

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kullandığınız hosting hizmetimidir yoksa vps, dedicated mı ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.