Yahu sen adamı çıldırtmak mı istiyorsun ?
Ne alakası var bu yazımın robots.txt le.
Sana yorum yaptığın site ile aynı siteden açıklama sunuyorum. Sen ona inanma başka bir siteye inan diyor gibi bir tavır takınıyorsun.
Verdiğim linkin hemen alt satırında
Bu satır mevcut zaten olayı ikili tartışmaya sürüklemeyelim. Ben google.com un nasıl sayfalarınızı silmeniz gerekeceği konuya açıklık getirdim. Buna muhalefet ediyorsan konunun sahibi ben değilim google dır.
Buradan ulaşabilirsin.
Ne alakası var bu yazımın robots.txt le.
Biz bunlara webmaster dilinde Meta Tag diyoruz. Sizler robots.txt diyorsanız onu bilmiyorum.<META NAME="GOOGLEBOT" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW">
Sana yorum yaptığın site ile aynı siteden açıklama sunuyorum. Sen ona inanma başka bir siteye inan diyor gibi bir tavır takınıyorsun.
Hey yarabbim ya... Robots.txt hakkında bilgi edinmekmi istiyorsun? www.robotstxt.org ama konumuz bu değil alakası yok anlıyormusun?
Verdiğim linkin hemen alt satırında
Bu standart meta tag ögesi ile ilgili daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz: http://www.robotstxt.org/wc/exclusion.html#meta.
Bu satır mevcut zaten olayı ikili tartışmaya sürüklemeyelim. Ben google.com un nasıl sayfalarınızı silmeniz gerekeceği konuya açıklık getirdim. Buna muhalefet ediyorsan konunun sahibi ben değilim google dır.
Buradan ulaşabilirsin.