İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Download Sayaç

W

webman

Misafir
Merhaba;
Bedava download sayaç hizmeti veren bir site var mı? Yani "x" dosya kaç defa download edildi, "y" dosyası kaç filan...
batur.com haricinde...

Yoksa bildiğiniz, paralı ve en ucuz hangi siteler var?

Saygılarımla;

W

webman

Misafir
Nerden öğrencem peki? Asp kitaplarından mı? 4,5 saattir nette geziyorum ve tek ilgilendiğim konu asp. Bir de sayaç bulmaya çalışıyorum.

Eğer bildiğin bir d-sayaç hizmeti veren bi site varsa söle. Çünkü ben siteme o sayacı koymıcam. Sadece hangi dosyanın ne kadar download edildiğini öğrenmek için... Sadece url adresi onların olur. O da asp bilmediğimiz için olsun okadarlık diyorum işte...

Linkcounter çok iyiydi, paralı oldu.
Batuur.com 15 dosya alıyo en fazla...

:?:

H

H.Ibrahim

Misafir
istersen ben sana baştan yazayım. Düşünürsen icq'uma gel konuşalım.
elimden her türlü şey gelir. Download hit'i. Anket, Sayaç , Üyelik , Defter vs. Sitene göre hazırlayaiblirim. görüşelim.
Saygılar.

H

Hosthaber.com

Misafir
H.Ibrahim' Alıntı:
istersen ben sana baştan yazayım. Düşünürsen icq'uma gel konuşalım.
elimden her türlü şey gelir. Download hit'i. Anket, Sayaç , Üyelik , Defter vs. Sitene göre hazırlayaiblirim. görüşelim.
Saygılar.

Kendinmi yaziyorsun? PHP mi ASP mi?

C

creativeturkiye

Misafir
http://www.hotscripts.com/ASP/Scripts_and_Components/Counters/

Bol bol Sayaç..

Ya sanırım arkadasımız " bedava sayaç hizmeti " veren yer sormuş. bizde habire asp script adresi yazıyoruz:)
dur dur bir web sitesi vardı ( Türk ) Sayaç hizmeti veriyordu.
Mavi*****. sitenin adını unuttum valla. hatırlayan varsa yazsın buraya. Belki oradan faydalanır.
mavinokta.com sanırım. yanlış hatırlamıyorsam.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5