İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Download Scripti + 10K Program

fan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

Scriptin demosuna burdan bakabilirsiniz.

10K program onaysızdır admin panelinden onaylayıp yayınlıyorum onaylarken açıklamayı değiştiriyorum isterseniz size hepsini onaylı birşekilde verebilirim.

Scriptte RSS+Sitemap Özellikleri mevcuttur css+xhtml tasarıma sahiptir script full seoludur.

Admin panelinde;

Program Ekleme / Silme / Düzenleme
Kategori Ekleme / Silme / Düzenleme
Program Onaylama
Sitemap Pingleme

İşlemleri Bulunmaktadır.

adminvl5.jpg

Scriptin ücretsi 200ytldir pazarlık söz konusu değildir.

Almak isteyen arkadaşlar pm atabilirler.

Saygılar.

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
10 k program onaysızdır demek nedir? bu programlarin bilgilerini nerden aldın? kaynak nedir?

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamam da neden onaylamam gerekiyor ki zaten db de olan programı? yani yeni program ekle yada ziyaretçilerin program eklemesine yönelik birşey göremedim.
bunu yaparsan daha iyi olur bence scriptin

fan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
program ekleme silme düzenleme var zaten :)

sadece eklemekle uğraşmak istemeyenler için yaptım onu onaylamanın mantığıda onaylarken düzenleme penceresi geliyo ordan bi kaç bişeyi değiştirip özgün içerik olarak ekleyebilsin diye.

isteyen sıfırdan girer programları sileriz ekli programları isteyen girmekle uğraşmaz hazır olanları düzenler ekler siteye.

anlatabildim inşallah.

admin panelinin resmine bakarsanız orda daha iyi anlaşılıyo kategori ekleme silme düzenleme program ekleme düzenleme silme var.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5