İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Download-Upload İçin Birebir Vps 1024 mb Limitsiz Trafik

nexo55

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar,

Download-Upload İçin Vps Arayanların Sayısı Artınca Yazmak İstedim.Kendi Download-Upload İhtiyacımızı Giderdiğimiz Makinadan Sizler İçin de Paket Hazırladık :

Core2 Quad Q8200 2.33GHz 4MB Cache
1024 MB RAM
60 GB Disk
Limitsiz Trafik
1 adet ip
İngiltere RapidSwitch
Her ay 40 TL dir /Ay olarak fiyatlandırılır.

Linux ( centos ) işletim sistemi mevcut,Vnc ile bağlanıyoruz vps'mize ve rapid uploadder,firefox,winrar, bittorrent, jdownloader gibi yazılımlar da sorunsuz çalışıyor.

Linux Vps'lerimiz Türkçe Masaüstüne Sahip Şekilde Teslim Ediliyor.

Arkadaşlar bir çok arkadaşımızın sorduğu ve beklediği Windows Download - Upload Vps Paketlerimiz Gelmiştir İletişime Geçmeniz Yeterli.

İletişim için Özel Mesaj yollarsanız sizinle iletişime geçilecektir yada;
msn:[email protected]
not:site bakım aşamasında yeni makinaya geçiliyor o yüzden şu anda kapalı ve msn adreslerimizde kapalı özel msn adresimdir şimdilik burdan satışlara devam ediyoruz sitemiz WWW.GOLDTURK.COM sitemiz açıldıktan sonra tüm işlemler satış@goldturk.com adresinden yapılacaktır

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5