Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Drams V4.0 Bilgisi olan varmı

AmedliDrej

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
13
selam arkadaslar Drams v4.0 kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan varmı

h4x0r

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
16
Drams yani webhost şirketlerinin uye kaydı ws.. için kullandığı bir sistem, ioncube ile şifrelenmiş gelir. WTN nin dağıttığı sürüm ise hem spyfixdir hemde cryptsiz. İyi şanslar (zira ben çok zor bulmuştum :D )

AmedliDrej

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
13
ewet dosya bende mevcut ben zor bulmadım ama doctaki gibi kurulmuyor galiba kurulum hakkında bilgi verebilirmisin tşkler

tetal

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
173
lisanslı olsaydı ben yardım ederdim. kullandığım bir script.

AmedliDrej

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
13
kullanma amaclı istemiyorum deneyecem tşkler

Alobar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
41
h4x0r' Alıntı:
Drams yani webhost şirketlerinin uye kaydı ws.. için kullandığı bir sistem, ioncube ile şifrelenmiş gelir. WTN nin dağıttığı sürüm ise hem spyfixdir hemde cryptsiz. İyi şanslar (zira ben çok zor bulmuştum :D )
spy dan kastın ne acaba bende bu aralar WTN nin dagıttıgı in-link'i modifiye edip kullanmayı planlıyodum sakat bi durum olurmukine ?

Desix

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
24
spyfix demiş arkadaş.
yani spy (casus) lardan arındırılmış..
güvenle kullanabilirsin..

ama yasal olmayan bir şey kullnaıyorsun yine de :) vicdanın sızlamıyor mu? :D

AmedliDrej

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
13
bir kurulum anlatımı istedim herkes hak savunucusu melek kesilmiş hanginizin pc sinde c*r*k yazılım yok hepiniz hostingci tasarımcısınız butun grafikleri kendinizmi yapıyorsunuz yaptıgınız hersite kullandıgınız butun scriptler sizemi ait varmı boyle bir babayigit ben sadece denemek istedigimi yazdım istedigim LİSANSIZ KULLANMAM tabi herkes gibi benimde emege saygım var ve satın alırsam adamlar zaten kuruyor buraya yazmaya ne hacet onu anlamadım ama sitede panel sifreleri verilmememiş ve ingilizcem kotu sadece biraz tedirginmin denemek istiyorum umarim derdimi anlatabilmişimdir tşkler iyi calışmalar

zeusmaster

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
39
hocam bende var lisanssızed versiyon elimde ne ararsan var yardımcı olurum istersen istediğin script zipli halde 2,5 mb filan msn den atabilirim

AmedliDrej

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
13
@zeusmaster bendede mevcut uzun ugraşlar sonu kurmayı başardım ama birkac hatası var o konularda yardımcı olabilecekmisin veya sendeki tam calışıyormu eyer oyleyse msn adresim [email protected] yardımcı olursan cok sevinecem iyi calışmalar