İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

dreamhost cpanel

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya bu dreamhostta cpanel yok mu?ayrıyeten galiba her açtığımız domain için ayrı ayrı ftp açamıyoruz?-paralı-yanılıyormuyum?

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dream li olmak bır ayrıcalıktır tum ozellıkler o panelde var ama yenı ısen zorlanabılırsın

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
açabilirsin. istersen bütün domainler için tek user seçebilirsin.

Allah Allah ben ayrı ftp hesabı açmaya kalkınca benden para talep ediyor:! benmi yanlış yapıyorum?evet daha tazeyim 1 günlüğüm:)))olayı çözmeye çalışıyorum.

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya bide sanki bi yavaşlık sözkonusu bu benim için mi geçerli?daha hiç bişey yok panelde gezinirken bile yavaşlığı hissediyorsunuz.

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
keşke panel biraz daha hızlı olsa umarım her zaman böyle değildir.çok ilginç müşteri memnuniyeti oranı çok yüksek.dahda memnun olmayan birine rastlamadm:D umarım rastlamam.ama ben her domaine -ücretsiz-ftp açabileceğim yeri bulamadım ya.

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gerçekten ayrıcalık be kardeşim:D bakaılm 1 yıl sonrada böyle düşünecekmiyim?

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
user yaratırsan o user ın bılgılerı maıle gelır domaın eklerkende o user ı kullanırsan her user ıcın 1 sıte olusturmus olusursun tabıkıde 1 ftp hesabı ok ? problem yok sanırım artık

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok çok teşekkür ederim.bu kaliteye çabuk alışacaksınız:D

hotr1de

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dreamhost'u niye bukadar övdünüzki ? bence o kadarda güzel değil yavaş hele hitin az birşey artınca hiç çekilmiyor tr hostlar öylemi nasıl saniyede ( bknz gora :p )

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla benim için şimdilik iyi.tabi benim etim ne butum ne:D ama sitede bir sürü arkadaş memnun olduğunu belirtti.ya denemeden debilemeyiz açıkcası.ya bana tr deme bıktım ya kesilir silerler baba koç sabancı bu işin içine girse bi daha tr den almam.burası olmazsa başka yabancı.

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gunluk rahat bi 10.000 tekıl cıkarıtor dream benım hala sorunum yok bıgun kapatcaklar hesabı

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dream iyidir hoştur ;)
abi iyidir hoştur ama psikolojik mi bilmiyorum şuan siteye ulaşmakta güçlük çekiyor galiba açılmayacak!!!! nazar mı değdi?veya freewebdot hakkında yazı yazmıştım onlar mı indirdi?
imzamda ki site test edelim:D

G

Gmail

Misafir
xxxx Large Dostum DreamHost Diyince Akla 1 Adet Server Gelmesin:D Senin Siteler Hangi Sunucuda?

My Hillhurst ;)

Evet İmzamdaki Site Hillhurst İsimli Makinada :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5