Ben kredi kartını scan ettim dediler ki dijital ortamda yapılan işlemler geçerli değildir. İllaki fax istediler...
düz fotokopi istemiyorlar.kredi kartını kağıdın altına koyup kabartma harflerin üzerine kalemle karalayarak kartın üzerindeki yazıları çıkartıyoruz. neden bilmiyorum ama
Bunlarla çalışılmaz benim siteleri de kapattılar 1 ay evvel dreamhostta bitti artık.
2000 tekilli SQL yoran bir siteniz varsa kesinlikle ben önermiyorum
düz fotokopi istemiyorlar.kredi kartını kağıdın altına koyup kabartma harflerin üzerine kalemle karalayarak kartın üzerindeki yazıları çıkartıyoruz. neden bilmiyorum ama
nereyi öneriyorsun peki? birde çat diye kaPATIRLAR MI?
nereden biliyorsun acaba
biri sana bunları biri sana msn anlatmış olmasın
Çat diye kapatıyorlar hiç sorgu sual yapmadan emin ol dedigim gibi siten varsa görüceksin kapatıcaklar mail atıyorlar kapattıktan sonra.. Veritaban bilgilerini değiştiriyorlar yedegini alabilesin diye ama sen kalkıp yine veritaban bilgilerini config ayarlarına girersen bu sefer yedek felan tanımayıp komple siliyorlar.
Bana sorarsan ben dedicated al derim eğer alamıyorsan da www.bilgisayarci.com u öneririm bu işe girdiler artık çok uzun süreli tecrübeleri var sadece bilgisayarci.com domainleri 9 yıllık ilk sahibiler öneririm yani.
sevgiler