Sanırım reklam yayıncılarının dışında hic kimse bizimle reklam cıkmak istemiyor!site açılmıyor
Sanırım Türk ortaklıgı dememeliydim!
Sanırım reklam yayıncılarının dışında hic kimse bizimle reklam cıkmak istemiyor!site açılmıyor
bide bi liste yokmu etoloyg da mesala liste halinde yani begendiğin siteye reklam veriyorsun. imkanların neyse arayıp buluyorsun0,04$ dan aşağıya reklam seceneği yokmu ben reklam vermeyi düşünüyorum.
Malesef rakamlarımız bu meblaglardan asagıya değil su an icin. Hatta 0,05$ asagıya olmayacak yakın zamanda. Ancak arzu ederseniz size özel belirli tarih aralarında PPC degilde CPM bazında bir calısma söz konusu olabilir. P.M atınız lütfen!0,04$ dan aşağıya reklam seceneği yokmu ben reklam vermeyi düşünüyorum.
Sanırım sorun bizim sunucuda ki load balancer ve pix5 montajı esnasında oldu.Siteniz açılmıyor
Sitenize girilmiyor/çok geç giriliyor.
malesef.. cpm icin yayıncı talebi almıyoruz.Gösterime ücret ödüyormuydunuz :?
şimdi kayıt oldum ve deneme bir banner oluşturdum.
ama her sayfa yenilemede cıkan 2 reklamdan biri bu.
"Highest Paying Site Affiliate Program
Make MONEY with Friend Finder Network! $1Per Click + Recurring + Bonus = $BANK$"
baya absürt site ve kategori değiştirmeme ragmen aynı reklam gelmeye devam ediyor. ayrıca gorulen 113 sayfa gosterimi ve 1 tıka da herhangi bir bedel vermemiş.gosterim tamam ama tık ?