Sanırım reklam yayıncılarının dışında hic kimse bizimle reklam cıkmak istemiyor!site açılmıyor
Sanırım Türk ortaklıgı dememeliydim!
![]() |
![]() |
Sanırım reklam yayıncılarının dışında hic kimse bizimle reklam cıkmak istemiyor!site açılmıyor
bide bi liste yokmu etoloyg da mesala liste halinde yani begendiğin siteye reklam veriyorsun. imkanların neyse arayıp buluyorsun0,04$ dan aşağıya reklam seceneği yokmu ben reklam vermeyi düşünüyorum.
Malesef rakamlarımız bu meblaglardan asagıya değil su an icin. Hatta 0,05$ asagıya olmayacak yakın zamanda. Ancak arzu ederseniz size özel belirli tarih aralarında PPC degilde CPM bazında bir calısma söz konusu olabilir. P.M atınız lütfen!0,04$ dan aşağıya reklam seceneği yokmu ben reklam vermeyi düşünüyorum.
Sanırım sorun bizim sunucuda ki load balancer ve pix5 montajı esnasında oldu.Siteniz açılmıyor![]()
Sitenize girilmiyor/çok geç giriliyor.
malesef.. cpm icin yayıncı talebi almıyoruz.Gösterime ücret ödüyormuydunuz :?
şimdi kayıt oldum ve deneme bir banner oluşturdum.
ama her sayfa yenilemede cıkan 2 reklamdan biri bu.
"Highest Paying Site Affiliate Program
Make MONEY with Friend Finder Network! $1Per Click + Recurring + Bonus = $BANK$"
baya absürt site ve kategori değiştirmeme ragmen aynı reklam gelmeye devam ediyor. ayrıca gorulen 113 sayfa gosterimi ve 1 tıka da herhangi bir bedel vermemiş.gosterim tamam ama tık ?