İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dünya güzeli ismi, rock grubu ismi, rapçi ismi, 4 harf, jenerik, daha ne olsun

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
Bu ilan için araştırana kadar elimdeki jenerik domainni bu kadar çok anlama geldiğini blimiyordum. Dünya güzeli ismi, rock grubu ismi, rapçi ismi, 4 harf, jenerik, daha ne olsun

Domain : AZRA.info
Bitiş : 4/1/2011
Firma : GoDaddy
DOLU UZANTILAR: COM, NET, ORG, INFO, US, CO.UK, ASIA, BZ, AT, NL, IT, COM.NZ, EU, COM.AG, CH, DE, NAME, RU, SE, TK, TEL
Başlangıç : 5 TL
Min. artış : 1 TL
Hemen al : 30

Özel azra eğitim kurumları var, azra bizkuvi var, azra akın var onu yazmıyorum, azra sağlık diye bir site var, azra tatil köyü var, azra records diye bir şirket var, bir sürü azracık var piyasada, eski yugoslavyada bir rock grubunun adı azra, bir de azra diye rapçi kızımız varmış herhalde, boşnak filmlerinde de sıklıkla karşılaşılan bir isimmiş... bir de totoş var, onun fena fena siteleri var.. google azra kaynıyor diyebilirim...

Ekşisıozluk'te şöyle bahsedilmiş kısaca

1. medine'nin bir ismi.
2. sevgili.
3. mahbûbe.
4. delinmemiş inci.
5. üzerinde yürünmemiş kum.
6. kız oğlan kız.
7. hz. meryem'in bir vasfı.

ŞURADAN BAKIN GOOGLE'A

Domainin doluluk sorgulaması moniker.com'dan yapılmıştır. Satış multidir​

SATIŞ KURALLARI: ÖNEMLİDİR TEKLİF VEREN HERKES OKUSUN

1) Açık artırma, GEÇERLİ son tekliften 24 saat sonra kapanır.
2) İhaleyi kazanan kişi ihaleyi kazandığı andan 24 saat sonrasına kadar geçerli bir nedeni olmadan ödeme yapmamışsa - itrader verilir, bu bilinsin, sonra sıkıntı yaşamayalım
3) Ödeme Yapı Kredi ve Garanti Bankası hesaplarına kabul edilir
4) Satış Multidir. Olası artırımlar konulara link olarak eklenecektir.
5) Domain GoDaddy hesabına ücretsiz aktarılacaktır

GreeNEyeS

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
açılan multi satış konularında alıcının diğer konulardaki teklifleri görebilmesi ve takip edebilmesi için olası muhtemel kargaşayı önlemek amacıyla tüm konu linklerinin burada ve diğer konularda belirtilmesi gerekmektedir.

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
açılan multi satış konularında alıcının diğer konulardaki teklifleri görebilmesi ve takip edebilmesi için olası muhtemel kargaşayı önlemek amacıyla tüm konu linklerinin burada ve diğer konularda belirtilmesi gerekmektedir.

genellikle şöyle bir yöntem izliyorum ve bunu da şu ana kadar aksatmadım; domain teklif görürse teklif gören adresi belirtiyorum, zaten benim domainlerin çok alıcısı olmuyor, haliyle kargaşa gibi bir problemimiz de olmuyor. tek teklifle sona eriyor satışlar...

zorunlu bir durum yoksa bu şekli devam ettirmek isterim yok illa koymak lazım denirse, nema problema..

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
min teklif miktarı 5 tl ye hemen al 30 tl'ye indfirlmiştir ilk ve son kez.

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
domain satıştan çekilmiş projelendirilme kararı alınmıştır. ilgili arkadaşlar konuyu kilitlerse sevinirim...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.