İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dünya'nın en iyi müzik sitesi - Fizy -

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Veee evet. Moshable gibi DÜNYEVİ bir organizasyon, dünyanın en iyi müzik dinleme sitesi olarak Fizy'i seçmiş bulunmaktadır :)
fizy_infographic2.gif

Moshable'ın resmi adresinde yayınlanan yazı buyrun http://mashable.com/2011/01/07/mashable-awards-2010-announcing-the-winners/

Helal olsun MU-YAP!
Türkiyenin değil, Dünyanın en iyi müzik sitesini kapattın. Hoş bunu hep yapıyorsun :)

Silence-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
26
Bilmediğimiz tonlarca sorun var.iyice araştirirsaniz görürsünüz.Kapanmasina belkide herkezden daha çok üzüldüm ancak, MU-YAP haklı gibi görünüyor.

O kadar yazı yazmışlar, hepsi etkiledi ama, Gazetede Ercan Yaris'in röportajında okudugum ''Kapatıldiğini görünce oturup 2saat ağladım'' sözü beni çok kötü etkiledi!

Kunteg

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Çok yakında bu yanlıştan dönülecek ve site gene aktif olacaktır inanıyorum. Tebrikler fizy

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Çok orjinal olmuş :)

Daha öncede yazmıştım bu forumda sanırım, yakında toplist sitelerinin kategori bölümlerinde spor,otomotiv vs. gibi site kategorilerinin yanına birde 'çakma fizyler' eklencek :p Kaç oldu sayamadım sizinkiyle birlikte.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.