Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
e-ticaret sitemi yılmazgrub.com firmasına yaptırmıştım. Hiçbir sorun yaşamadım. Adamlar bu işi biliyorlar. Piyasadaki bir çok firmadan kaliteli tasarımları var. Tavsiye ederim. Fiyatlarıda kaliteside çok iyi. Birde grimor diye bir şirket var. Ama onların fiyatı çok yüksek. Parası olan grimora yaptırabilir.
Wmt.Gen.Tr harika bir çıkış yaptı. Reklam yapmak gibi olmasın ama birçok webmaster forumunu birkaç ayda solladı. 30 bin kişilik bir facebook webmaster grubu tarafından kurulmuş (ben sonradan üye oldum gizli grup)
Çekilişler yarışmalar bölümündeki sürekli etkinlikler sanırım sitenin aktifliğinde büyük rol oynyor. öylesinde katıldığım çekilişlerde 2 logo 1 domain 1 seo paketi kazandım şimdiye kadar. :zıpla
Yeni webmaster forumlarından wminyo.com da var site gayet iyi ilandan tutun analiz.wminyo.com analiz sistemi bile mevcut belki diğer forumlarda duymussunuzdur gayet iyi bir sistemleri var gayet başarili gerekli hersey düşünülmüş.