İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Duplicate Ustalara Buraya Bakın Önemli Sorunum

Murat05

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Arkadaşlar,Dostlar Hocalar :) Öncelikle Hesabı Sayfaya Cevrmeye Kalkdımda
Şöyle Bir Sorun Alıyorum Her Defasında Neden BiLmiyorum

Giriş Ayarları
Güvenlik
Giriş Onayları Falan hepsi Olumludur :) halledilmişdir Fakat Hala Bu Sorunu
Veriyor Bir Türlü Cözemedim yardımcı Olacak Varmı ? Bilen Veya Nasıl Duplicate yapdını Pm İle Anlatacak :/ Önemli Elmde ki işler Bile patlıcak yoksa

Her Defasnda Aldıgım Sorun ' budur : Güvenlik nedeniyle, birkaç gün için hesabının siteye sınırlı erişimi olacak. Soruların varsa, lütfen Yardım Merkezimiz ile iletişime geç. ' Kullanmaya Başla Dedigimde Bu Sorun Cıkıyor Karsıma cözemedim hala yardım Edebilcek varmıdır ?

edding

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
48 saatle bir ilgisi bulunmuyor diye biliyorum. O sorunun karşına gelme nedeni hesabın ismini değiştirmen.Eğer hesabın ismini değiştirmeden direk yaparsan sorun vermez ve hemen 100 kişi olmadan sayfanın ismini değiştirebilirsin. Ama tabi yine arkadaşın dediğini dene 48 saat sonra tekrar bak, sonuçlarını da buraya yazarsan memnun olurum. Öyleyse öğrenmiş oluruz.

Murat05

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
48 saatle bir ilgisi bulunmuyor diye biliyorum. O sorunun karşına gelme nedeni hesabın ismini değiştirmen.Eğer hesabın ismini değiştirmeden direk yaparsan sorun vermez ve hemen 100 kişi olmadan sayfanın ismini değiştirebilirsin. Ama tabi yine arkadaşın dediğini dene 48 saat sonra tekrar bak, sonuçlarını da buraya yazarsan memnun olurum. Öyleyse öğrenmiş oluruz.

Bu Gece 00.00 'dan Sonra Denicem Hocam :) Olumlu Birşey Cıkar İnş

Tabikide Eklicem .) Herkese Acık Bilgi :eek:lmadı:

Murat05

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Cevirme , Olumsuz :( Aynı Hatayı Tekrar Alıyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.