İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

DURDURAMAZSINIZ.NET E WEBMASTER ARANIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaVaGe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet evet sizcede hangisi sağdakimi soldakimi :),
Kardeş bu forumlarda webmaster olabilecek adam cok ama neden böle bişi yapsınlar?. Bir ücret karşılığındamı ölesinemi?. Mesaja bi açıklık getirki cevap yazsınlar.
***SaVaGe***

O

OakLyn

Misafir
bu arada neyi durduramayız? hangi akla hizmet ediyorsunuz ki..

B

burak

Misafir
Aylarca calisip, hak ettikleri parayi alamayan insanlarin haklari icin savasmalarini durduramazsiniz demek istiyor sanirim.

emerev

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İnsanlar aylarca çalışıyor karşılığını kimden istiyor. Devletten mi? :) Komik ve gereksiz bir site. insanların birbirlerini yemeleri için açılmış bir siteye benzettim. Zaten bir içeriğide yok açıkça. Webmasterine tavsiyem şu: "Daha iyi bir içeriğe kafa yor, bunlar geçici durumlar domaine yazık".

PG13

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya abi anlasanıza bu adam herif resmen cem uzanın adamı :)

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
yaw kimin adamıysa adamı ama bildiğim bir şey var hükümet e açılan her muhalefet site iyidir.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
muhalefet olmazsa insanlar karşılaştırma yapamaz ve iyiyle kötüyü ayırt edemezler. böyle siteler insanı bilgilendirir ve doğru olanın seçilmesi konusunda fikir verir...

N

NesidEltahir

Misafir
arkadaşım sen nsıl düşünüyosun nasıl yorumluyosun anlamıyorum tamam muhalefet olması iyidir çünkü eleştiri yaratır ve eleştiri geliştiricidir..
ki ben hükümetin şu an eleştirilebilecek çokta büyük yanlışlar yaptığını sanmıyorum

uzan ailesi gibi bu ülkeyi sömürmüş talan etmiş bütün zenginliklerini gasp etmiş bir soyun ki cem uzanda bunlardan biri ..AK parti gibi bu ülkede yeni denenen bir hükümet modeline karşı muhalefet ve seçenek gösterilmesi çok büyük bir yanılgıdır
elbetteki muhalefet olmalı ancak bu cem uzan ve genç parti olmamalı çünkü bu partinin ve bu kişinin bu ülkeye ne verip(daha doğrusu alacağı) ne vermeyeceği aşikardır..

O

OakLyn

Misafir
Muahalefete karşı değilim de.. Böyle adamlar çıkıp da muhalefet yapınca bunun adı muhalefet olmuyor sanırım.

bu ülkeyi soyup soğana çevirdiniz şerefsizler! Asıl siz DURDURAMAZSINIZ! Sonra çıkıp bu ülkeyi düze çıkaracağınızdan bahsediyorsunuz; siz ilk önce o tüyü bitmemiş yetimlerin kul haklarını ödeyin. Sonra çıkın Türkiye'nin karşısına.

S

Sticks

Misafir
SaVaGe arkadaşım haklısın.

Neden Türk İnternetine katkıda bulunacak siteler yapmıyorsunuz da bunun gibi işlerle uğraşıyorsunuz ?

Muhalefet(miş) , politika(ymış) , bakanlar(mış) ...

Uğraşmayın . Kendinize , başkalarına katkısı bulunacak işlerle uğraşın biraz da...

S

Sticks

Misafir
Eklemeyi unuttum ,

Cem Uzan(mış - mış - mış)

Elinde olsa sizi bile satar o adam.

Atatürk'ün adını ağzına alamayacak kadar kalleştir kendisi.

Onu savunanlara yuh olsun diyorum. Star TV(miş) . Cem Uzanı STAR yapmaya çalışan adi bir kanal başka birşey değildir kendileri.

Ellerinden gelse onlar Atatürke bile küfreder ama korkuyorlar işte çünkü biliyorlar ki Para ile bunu yapamazlar.

A

aynalitahir111

Misafir
evet boyle bir hukumete karsi acilan her site iyidir. baksaniza adam toprak vericez diyo. amerikanin usagi. kolesi. zaten amerika basimiza getirdi. ben de katiliyorum bu siteye

A

aynalitahir111

Misafir
chp nin yapamadigi muhalefeti tek basina bunlar yapiyor. ben de o yuzden onlari destekliyorum. ayrica hic kimse sabri ugan in ekmegiyle oynayamaz

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
beyler bence artık bu konuyu kapatalım forum "webmaster genel" ama biz siyaset tartışıyo gibiyiz.

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar,

tabii tartışmak iyidir ama bir şey söylemek istiyorum.

adam sadece ...... sitesine webmaster aranıyor gibi bir mesaj atmış.

o kadar,

siz lastik gibi sündürmüşsünüz. her konu böyle oluyor :(

olmak isteyen yazar, olmak istemeyen de yazmaz.

eğer adamın niyeti hoş değilse zaten kimse görmeden mesaj gerilerde kalır..
bakın ben de şimdi kendimi tutamayıp mesajı görünür yere taşımış oldum.

saygılar,,,

::::::::::::::::::::::::::::::
bu mesaj Yeni Moderator olan ReferXchange tarafından KILITLENMISTIR
::::::::::::::::::::::::::::::

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sticks' Alıntı:
Eklemeyi unuttum ,

Cem Uzan(mış - mış - mış)

Elinde olsa sizi bile satar o adam.

Atatürk'ün adını ağzına alamayacak kadar kalleştir kendisi.

Onu savunanlara yuh olsun diyorum. Star TV(miş) . Cem Uzanı STAR yapmaya çalışan adi bir kanal başka birşey değildir kendileri.

Ellerinden gelse onlar Atatürke bile küfreder ama korkuyorlar işte çünkü biliyorlar ki Para ile bunu yapamazlar.

Atatürk konusuna takıldım. Sence şuanki başbakan çok farklı mı ? Yoksa başbakan olmadan önce Atatürke küfür eden bir adamı şimdi Atatürkçü mü sanıyorsunuz ??? Hepsi insanları kandırmak içiğn yapılmış bir plan !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.