İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Duruşmaya Msn’den Katılın

Webdoktorz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Adalet artık msn yoluyla tıkır tıkır işleyecek.Tanıklar mahkemeye bir tıkla, e-posta yoluyla davet edilecek. Web-Cam ile ifade alınabilecek. Dava dilekçeleri de internetten elde edilebilecek. Allah ve namus üzerine ant içilmeyecek, yeminler laik olacak.Meclis uzun süreden beri gündeminde bulunan bir düzenleme için düğmeye basıyor. Hukuk Mahkemeleri Usul Kanun Tasarısı’nın görüşmelerine 21 Ocak’ta TBMM Adalet Komisyonu’nda başlanacak, tasarı yasalaşırsa artık internet gibi teknolojik imkânları kullanarak görüntü ve ses aktarımıyla duruşmalara katılmak mümkün olabilecek.Tasarıyla, delil tanımı da değişecek, tanık, mahkemeye telefon, faks, elektronik postayladavet edilebilecek. Mahkemelerdeki yemin şekli değişecek. Yemin, “Kutsal saydığım bütün inanç ve değerlerim üzerine” diye yapılacak.

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aleyhte verilen kararlara MSN'den :S, lehte kararlara : DDDDD yapanlara 35 YTL adli para cezası getirilmesi de kararnameye eklenen unsurlar arasında. Ayrıca titreşim göndererek duruşmanın huzurunu bozanlar ve mahkemenin MSN adresini bloklayanlar hakkında işlem yapılması da gündeme alındı sayın seyirciler.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Bu espri mi ben mi anlamadım ? :)

Aleyhte verilen kararlara MSN'den :S, lehte kararlara : DDDDD yapanlara 35 YTL adli para cezası getirilmesi de kararnameye eklenen unsurlar arasında.

:D

Saçma.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
:D peki öpücük vs.. gönderirsek iyi niyet göstergesi olarak algılanır mı acaba ...

Webdoktorz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
@yagmayok; her öpücükte 1 sene indirim kazanabilirsin :) Yada hakim baba seni öperek cezalandırabilir :)

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
444.JPG

konuya uygun resmi Atilla Atalay'dan aldım :D
http://atillaatalay.blogspot.com/2009/01/msnden-duruma-dnemi.html

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Yeminler laik olacakmış,
Kutsal saydığım bütün inanç ve değerlerim üzerine” diye yemin edecekmişiz.

Neresi laik?

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Eğer gerçekten böyle birşey gerçekleşirse hukukçular arasında tartışmalar yaşanabilir gibime geliyor.

Ben webcam ile ifade verirken karşımdan birisinin beni silah ile tehdit etmediklerini nerden bilecekler ? Bu büyük sorunlar doğurabilir geibime geliyor.

A

a.ışık

Misafir
konuyu açan arkadaşın websitesine hit çekebilmek için hayali yöntemler :D

Webdoktorz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
madeinclick.com en azından ben nickim ile reklam yapmıyorum :) seni dava ederim bak webcam karşısında savunma vermek zorunda kalırsın :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.