İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Düşen Domain?

ReL4X

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Domain Name: ****************
Registrar: INTERCOSMOS MEDIA GROUP, INC. D/B/A DIRECTNIC.COM
Whois Server: whois.directnic.com
Referral URL: http://www.directnic.com
Name Server: NS1.EXPIREDDOMAINSERVICES.COM
Name Server: NS0.EXPIREDDOMAINSERVICES.COM
Status: REGISTRAR-LOCK
EPP Status: clientUpdateProhibited
EPP Status: clientDeleteProhibited
EPP Status: clientTransferProhibited
Updated Date: 01-Sep-2006
Creation Date: 03-Sep-2005
Expiration Date: 03-Sep-2007
Takip ettiğim domainin süresi bitti domainde directnic reklamları çıkmaya başladı forumdan araştırdım bu domain firmasının kaydediciye tanıdığı süreymiş
ama bugün baktığımda domainin süresini uzatıldığını farkettim ama hala domainde direcktnic reklamları var kaydedici ve nslerde değişmemiş ve domain kilitlenmiş
Şimdi bu domaini sahibi uzatıp kilitledi mi? yoksa hala domain firmasında yakında düşecek mi?

S

SYMPHONIC

Misafir
aynı olaylar biriki kez başıma geldi..

fasthosts.co.uk domainimi kitleyip süresini 3sene uzatıp parkinge aldi.. vermiyolarda ..

bi iki firma da düşen domaini parkinge aldı.. onları almak için herhangi bi başvuruda bulunmadım ama istersem vereceklerini saniyorum..

işin enteresan yanı bu konuda işi yaptıktan sonra bile hiçbir bilgilerme,uyarı felan vermedi firmalar. domainler ve küfürlerim onlarda kaldı..saglik olsun.

ReL4X

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
iyide domain firması Türkçe ve 2 kelime bir domaini ne yapsınki :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5