İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Düşük ücret ile reklam vermek

leandro

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mesela biz adsense ile kazanırken türk sitelerinden 0.01 0.03 gibi düşük rakamlar kazanıyoruz tık başına. site sahipleri (adwords kullananlar) bunu nasıl ayarlıyorlar?
ben adwords hesabıma girip 0.07 den aşağıya bir rakam girdiğimde etkin değil yazıyor ve reklamı göstermiyor arama sonuçlarında. bazen bu rakam 0.15 e kadar cıkıyor. ben de en azından 0.03 gibi bir meblağda yayımlamak istiyorum reklamlarımı, ona göre bütçem var.
bu bahsi geçen olaylar Türk sitesi için.

leandro

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu konuya hiç cevap yazılmaması ilginç geldi, reklamları 0.01-0.05 ytl de gösteren arkadaş yokmu?

Remark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sana bir yöntem söyliyim..

1. Siteni içerik ağında yayınlamayı aktif et.
2. Arama için tıklama başına 0,05 ver.
3. İçerik teklifi için 0,03 ver ama fazla gösterim olmaz makbulolanı 0,04 veya 0,05 dir.
4. Çıkmasını istediğin kelimleri çoğalt. Fazlaıyla çoğalt. mesela ben 1.000 ve üzeri kelime seçiyorum.

Bu şekilde sitelerde reklamların gözükmeye başlıyor..
Senin bahsettiğin 0,07 ise arama için olan. Ama sen sitenden 0,03 kazandığını söylüyor. Bu deme oluyorki içerik ağında bir limit yok.

Çok tıklama az maliyet dersen içerik ağına yüklen.

Ama dersenizki ben ben bu içerik ağından 1 haftada gelen ziyaretciyi Aramadan gelsin diyorsanız paraya kıyıp seçtiğiniz kelimelerin minimum 0,01 üzerini vermelisiniz. Onunda makbul olanı 0,02 artırmaktır.

Bu benim yöntemim. Herkez farklı teknikler kullanıyor olabilir.

leandro

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
komisyonu tabiki biliyorum ama benim adsensten kazandığım tık başına çok düşük rakamlar olduğu için bunun nasıl mümkün olduğunu öğrenmekti.
Remark, cevap için tşk.ler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.