İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Düşündüğümüz Gibi Olmadı…

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Sizleri daha önceki yazımızda meraklandırdık,evet bende meraklanmıştım nasıl birşey yapacağım diye hatta kendi temamı yapmaya başladım fakat ne sizi ne de yazacağım yazıları geciktirmeye gerek duymadım zaten sınavlar da bitti.(çok sevinçliyim)

Şimdilik şöyle güzel bir tema bulup yazılar yazıcam,kafamı blogumda patlatıcam :) Yaz tatilinde şöyle adam gibi adam bir plan yapacağım,yaz tatiline kadarda temamı bitirmiş olurum zaten daha sonra sistemi değiştirmeyide düşünüyorum.

Kısacası büyük bir değişime yani istediğimiz bir değişim gerçekleştiremeyeceğiz,bunun yerine yaz tatiline kadar bir tema bulacağım ve yazılar yazıp duracağım. Yaz tatilinde ise kendi yaptığım temayı ve sistemi değiştirmeyi düşünüyorum. İnşallah bu sefer sorunlarla karşılaşmam. Eh,bundan bir ders çıkardım “Acele işe şeytan karışır.” bakın o kadar heyecanlıydım değişiklikler yapmaya fakat olmadı ama zaman herşeyin ilacıdır bakmışsınız çooook güzle tema yapıp karşınıza çıkmışım (çook sevinirim).

Not: Farkına vardımki birşeyi çok tekrar ediyorum,unutkanlıktandır belki…

http://nurcinozer.com/dusundugumuz-gibi-olmadi/

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Kendi temanı da yaparsın ne bu acele :)

Şu ana kadar çok iyi gidiyorsun zaten.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Bencede iyi gidiyorsun kardeşim. Çok fazla yorma kendini. Okulun bitsin, önünde uzun bir zaman var zaten. İstediğini yavaş yavaş yaparsın.

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Hemen olsun,bitsin istiyorum huyum kurusun :)
Ama dediğim gibi şu an yapmaya başladım yaz tatilinde siteye uyarlayacağım.
O zamana kadar böyle devam edeceğim.
Aynı zamanda "iyi gitmemin" sebebi "siz"lersiniz. Çünkü bir aralar kendi yaşıtlarımın olduğu internet sitelerinde takılıyordum tabii o zamanlar şimdiki gibi Türkçe'ye uyan biri değildim,q'dan tut x'e kadar Türkçe olmayan harfler kullanırdım. Eh,bunun yanında kullandığım cümleler ve olgunluğumun sebebisiniz,sizler sayesinde birşeyler öğreniyor,paylaşıyorum. Büyüklerle bir arada olmanın faydasını görmüş oluyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.