- Reaction score
- 5
Veritabanından gelen içeriği kelimelere bölerek link vermek.
Önce link vermek istemediğimiz kelime, harf veya karakterleri belirliyoruz. Türkçe karakterlerde dahil edilebilir.
bolumle," " Burada ben boşluğa göre kelimeleri ayırdım. İstediğiniz herhangi birşeye göre linkleri ayırabilirsiniz, mesela virgül, nokta gibi.
Burada silmek istediğimiz bir kelime harf rakam gelmesi ihtimaline karşı kontrol ediyoruz ve en az 3 karakter olanlara link veriyoruz.
Kodu sıfırdan yazmadım sadece daha işlevsel hale getirmeye çalıştım.
Lütfen spam için kullanmayınız.
Önce link vermek istemediğimiz kelime, harf veya karakterleri belirliyoruz. Türkçe karakterlerde dahil edilebilir.
Koyu renkte nereden bilgi çekeceğimizi belirliyoruz.<% function silgi(veri)
veri = Replace(veri ,"_","",1,-1,0)
veri = Replace(veri ,"1","",1,-1,0)
veri = Replace(veri ,"2","",1,-1,0)
veri = Replace(veri ,"3","",1,-1,0)
veri = Replace(veri ,"4","",1,-1,0)
veri = Replace(veri ,"5","",1,-1,0)
veri = Replace(veri ,"6","",1,-1,0)
veri = Replace(veri ,"7","",1,-1,0)
veri = Replace(veri ,"8","",1,-1,0)
veri = Replace(veri ,"9","",1,-1,0)
veri = Replace(veri ,"0","",1,-1,0)
silgi=veri
end function
%>
bolumle," " Burada ben boşluğa göre kelimeleri ayırdım. İstediğiniz herhangi birşeye göre linkleri ayırabilirsiniz, mesela virgül, nokta gibi.
<%if silgi(anahtar(i))="" or Len(silgi(anahtar(i))) < 3 then%><%bolumle=silgi(goster("resim"))
anahtar=split(bolumle," ")%>
<% For i = 0 To ubound(anahtar) %> <%if silgi(anahtar(i))="" or Len(silgi(anahtar(i))) < 3 then%><%else%>
<a href="siteadresi.com/<%=silgi(anahtar(i))%>" title="<%=anahtar(i)%>"><%=silgi(anahtar(i))%></a><% end if
Next %>
Burada silmek istediğimiz bir kelime harf rakam gelmesi ihtimaline karşı kontrol ediyoruz ve en az 3 karakter olanlara link veriyoruz.
Kodu sıfırdan yazmadım sadece daha işlevsel hale getirmeye çalıştım.
Lütfen spam için kullanmayınız.