Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düzenli olarak ödeme almak ister misiniz? Açıklıyorum !
sana bir teklifim var, her gün benim için bir kaç siteden haber kopyala, içini azıcık değiştir ben sana haber başı 25krş vereyim günde 2-4 arası haber yazarsın olur biter, paranı haftalık ödeyeyim. inan 10 dakikadan daha kısa sürer bu senin için.. ilgilenirsen PM at konuşalım.
alertpay mailim yok bos bırakıyorum paypal mailimi giriyorum kabul etmiyor bos bıraktıgım için napmak lazım ?alertpay im olmalımı ben paypal kullanıyorum
Bence Arkadasim senin kararin ama biraz abartici gibi geliyor bana gunluk alacagin para 0.50$. Git en kötü ihtimal birinin Sitesine Post at günlük 100 tane sana versin 10TL.
Bence zahmaci'nin Teklifi senin ugrastigindan daha iyi
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.