İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

e-gold ne?

S

serserigenc

Misafir
Şimdi arkadaşlar baştan söylemeliyim ki ben burada yeniyim, daha doğrusu bu ortamda da yeniyim. Yani daha dün e kadar "internette boş boş geziyoruz işte para harcıyoruz başka bişey yok" diyenlerdenim....
Lütfen bana biraz açabilirmisiniz şu konuyu... Ödemeler nasıl yapılıyor e- gold nedir? Kredi kartı numarasınımı vermek gerekiyor..? Bu güvenlimi?
mesela ben şimdi OzAutoSurfer diye bişiye kayıt oldum alta bi sayfa çıkardı o kapanmıyoda napıcam..?Yukarıda credits 2 falan yazıyo onu nasıl arttırabilirim..? Parayı nasıl alacağım..? Lütfen yardımcı olun..? Teşekkürler...? :confused:

G

garantipara

Misafir
reaklam gibi olmasın. ama e-gold la ilgili ayrıntılı tanıtımı ve nasıl üye olacağına dair bütün ayrıntıları daha önce sitemde vermiştim.
saygılar :))

www.garantipara.cjb.net

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
slm arkadasim,Bu işere niçin el attın,bak seni baştan uyarıyorum,eğer internete cafeden veya evden dial-up olarak baglanıyorsan,şevkini kırmayayım ama para kazancağım diye düşünme 20 sn bir mail okuyacaksın ve 0,25 cent kazanacaksin,yani satte 30-40 cent kazanacaksin,sen peki saate internete 1milyon vermiyormusun hani senin kazancin,ben siteyi yarın hizmete aciyorum,Kesinlikle göz gezdir,ben sana yardimci olacagim,ayrica kayıt oldugun vaya baska kaydolacağın surf sitelerini boşver,para kazanamazsın,Ben şimdi ücretsiz olarak site yapmaya başlıyorum,eğer istersen sana da bir tane yaparım,sas,money4net,jpds,modchip,vs.4-5 tane click sponsoru ve yerli 1-2 reklam yerleştirdik mi,sitenin hitine göre kazanırsın,baştan kesinlikle söylüyorum,eğer cafe'den falan internete bağlanıyorsan kesinlikle uzak dur,hayal kırıklığına uğrarsın,email okuyarakveya tıklmayla ancak sabit ücret ödüyorsan veya ücretsiz olarak internete bağlanıyorsan kar edersin,yoksa kar edmezsin,kazandığından fazlasını ödersin.Selamlar www.onlinepara.com(Tr.en geniş içerikli sponsor(80) sitesi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.