İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

e-gold stormpay vb

worshiphim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba
e-gold, stormpay ve neteller parayı nasıl çekebileceğimiz hakkında fikri olan var mı?
teşekkür

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
e-gold ve stormpay için komisyon ödemen gerek aracı kişi veya kurumlara. %5 ile %20 arasında komisyon ile çalışan arkadaşlar ve kurumlar var ama aracı kurumlar ile çalışmanı pek tavsiye etmem, pahalı oluyor... neteller'i kullanmadım ama en iyisi yine qumar sitelerinde değerlendirmen sanırım. neteller CC ve bankaya para yatırımını destekliyor olmalı (MAster Cardı desteklemiyordur ama Visa Kredi Kartın varsa sorun olmamalı sanırım)...

worshiphim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim epassporte hesabı var acaba egold ya da stormpay den epassporte hesabına para gönderebilinir mi... Eğer olursa çok rahat oluyor atm den parayı $2 ya da $3 komisyonla çekmek..

A

altar

Misafir
worshiphim' Alıntı:
benim epassporte hesabı var acaba egold ya da stormpay den epassporte hesabına para gönderebilinir mi... Eğer olursa çok rahat oluyor atm den parayı $2 ya da $3 komisyonla çekmek..

hayır adamım yapamazsın, onu yapan bi yer yok.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.