İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

E-Karne

crumblepie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
E-Karneleri gorebilmek icin http://e-okul.meb.gov.tr/ sitesine gittim ama kullanici adi ve sifre istiyorlar. Tahminen kullanici adi cocugun kimlik numarasi ama sifreyi nereden alacagiz bilen varmi acaba?

mydeli025

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sanirsam bugun gelecek karneden yazacaktir..Bundan sonra o sifre kullanilacaktir..

crumblepie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Peki, karneyi bekleyeyim o zaman olmazsa ogretmene sorarim. Sagolun dostlar.

Alone

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
3 zayıf varya, o kadar çalışmama rağmen karşılığını alamıyorum. En çok ilgi duyduğum ve en çok çalıştığım ders fizik bile zayıf. Elime soru bankasını aldığımda soru kaçırmadığım geometri zayıf.

Şaka gibi karne geliyor :(

crumblepie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pes etme PixeLics, benimde kucukken karnelerim pek iki degildi ama universite sinavlarinda cok daha iyi sonuclar aldim. Ogretmenler bazen basarimizi iyi olcemiyorlar.

Sifre isini cozdum.. sifre gerekmiyormus.. o sitede bir mavi dugme var, ona basarsaniz kimlik ve okul numarasini soruyorlar. Oradan karnelere ulasabilirsiniz. Ama cok yavas.. herhalde herkes girmeye calisiyor onun icin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.