Arkadaşlar, hergün 100.000 tane farklı email adresine mail atsam bu spammıdır.Ve böyle bir işlem için sunucu kiralasam aylık ortalama maliyeti ne olur?
![]() |
![]() |
Arkadaşlar, hergün 100.000 tane farklı email adresine mail atsam bu spammıdır.Ve böyle bir işlem için sunucu kiralasam aylık ortalama maliyeti ne olur?
elinizede 1000 tane gmail 1000 tane hotmail adresleri var bunları güzelcene düzenlerseniz sorunsuz gönderim yapabilirsiniz, 15 tane gmail'e at 15 tane hotmail'e at 45 saniye bekle vb. gibi...
*verdiğim sayılar örnektir, limitleri hakkında bildim yok.
iyi aksamlar.
Gmail'de spam'e düşmemesi spam yapıldığı gerçeğini değiştirmiyor malesef.Alıcının izni olmadan gönderilen her türlü ticari e-mail spamdir. İsterse gmail inbox'a düşsün. Farkeden birşey yok. Ülkemizde çok büyük bir cezai yaptırımı var mı bilmiyorum. Eğer listeniz izinli (opt-in) liste ise, aweber, icontact gibi servis veren yerlerden gönderirseniz %100 inbox'a düşer. Kendi sunucunuzdan 1000 lerce göndermeniz halinde çok hızlı bir şekilde kara listeye girersiniz.
SMTP üzerinden e-mail gönderen kodlar var ancak spame davet eder gibi paylaşmak istemiyorum
En temizi hostgator'dan hosting hesabı alıp, onların SMTP sunucusunu kullanmak. Saatte 500 limiti var. Alternatif olarak gmail'de var, ama çok hızlı hesap ve ip değiştirmeniz gerekir.