İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

E-Portfoy | Portföy Ağı, Portföy Havuzu

Goddamngenius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Herkese merhaba arkadaşlar,

Wordpress geliştiricisinden, Arayüz tasarımcısına kadar, Web tabanlı işlerle uğraşan herkesin kendi çalışmalarını yükleyebileceği ve daha sonra sergileyebileceği bir platform oluşuturduk.

Tüm çalışmalarınızı bir platform üzerinde toplamak istemez miydiniz ? İşin cabası, bu platformdan sizin gibi geliştiriciler olmasını istemez miydiniz ?
Bir diğer deyişle, size "Referanslarım" sayfası oluşturma imkanı sağlamak istiyoruz.

Olumlu ve özellikle olumsuz yorumlarınızı merak ediyoruz, sabırsızlıkla değerli görüşlerinizi bilmek istiyoruz. :)
E-Portfoy | Website Linki

Teşekkürler, iyi çalışmalar herkese.

Goddamngenius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Güncelleme

Projeye mesajlaşma sistemi ekledik. Artık kullancılar birbirleriyle mesajlaşabilirler.

Teşekkürler.

Goddamngenius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Güncelleme

Artık HTML, CSS ve JQuery içeren tüm çalışmalarınızı bir demo url göstermeksizin bizim sistemimizde host edebilirsiniz. Hostingi olmayan ama çalışmalarını sergilemek isteyen arkadaşlar için yararlı olabilir diye düşünüyorum.

Teşekkürler.

LeYFeaR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam, bu projey ben gecen yil dusuyodum vize final arada kaynadi :) hersey taslakta kaldi yani

elifisci

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
güzel proje üzerinde biraz düşünüp düşüncelerimi yazacağım buraya

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.