Öneri E-Ticaret Önlemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H
halilarici
Misafir
Bugün fuub.net'de bir olay gördüm burdada sizle paylaşmak istedim.Lanet abimiz ilgilenirse bunu yapabilir diye düşünüyorum.

Anlatacağım Olay:
TC Kimlik No'lu sisteme geçiş

Bu nedir ?
Onaylı Üyedeki gibi bir rütbe olucak.Tc kimlik nolu üye diye.Mesaj yazdığında yanda bilgilerinin olduğu yerde Tc kimlik no onaylı yazıcak.

Herkesin yazması zorunlu olmasın.Ama yazanlarla güvenilir alışveriş yapıldığını anlasın.Dolandırıclık durumunda Tc kimlik no ile direk şikayet edilebilir.Bu Tc kimlik no'yuda sadece Calvin ve Lanet Altını çizerim sadece Calvin ve Lanet görebilirse moderatörler görmez ise iyi olacaktır.Yani ilk sen yap ben yaptıktan sonra vereceğim olayı olmayacağına inanıyorum.
 
H
halilarici
Misafir
Hiç okumuyorsunuz galiba ? Onaylı Üyelik farklı.Benim dediğim sistem farklı.Ben mesela onaylı üye olamam banım var.Peki ne yapacağım ?
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
1 Nisan 2011
Mesajlar
1,218
Tepki puanı
20
Konum
Adapazarı
Hiç okumuyorsunuz galiba ? Onaylı Üyelik farklı.Benim dediğim sistem farklı.Ben mesela onaylı üye olamam banım var.Peki ne yapacağım ?

Banın var ? Bide onaylı üye olmak istiyorsun ?
Banlandıysa zaten bir sebebi vardır, banlanmayanlarda şimdiki sistemden devam eder ne var bunda :)
 
S
Swat
Misafir
Zaten dolandırcılık vb. sebeplerden banlandıysan süresiz banlanmışsındır. Bunu haricindeki 3-5 günlük banlanman senin ticaretinin kötü olduğu anlamına gelmez ki zaten.
 
Ne Mutlu Türküm Diyene
Onaylı Üye
Üye
Katılım
13 Şubat 2009
Mesajlar
9,780
Tepki puanı
296
Sitede " Onaylı Üyelik " mevcuttur zaten. Onaylı üyeler, T.C. kimlik no gibi bilgilerini veriyorlar. Bu üyelik sistemi, bu tür şeylerin önüne geçmek için açıldı.
Alışverişlerinizi yaparken biraz araştırma yapın. Sanalpazar, gitti gidiyor, sahibinden.com gibi siteler üzerinden de alışverişlerinizi yapabilirsiniz eğer güvenemiyorsanız.
Konu daha önce konuşulduğundan ve çözüm sağlandığından kapatılmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst