İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

earnings2all'dan ödeme alan var mı?

A

alderion

Misafir
slm arkadaşlar ben bir süredir earnings2all ' a üyeyim . hergün düzenli mail gönderiyor ve aşırı para kazandırıyor . bazı maillerden içindeki toplam linklerle birlikte 1$a yakın para bile kazanabiliyorsunuz . sormak istediğim bu siteden ödeme alan var mı hiç ? bu site hakkında sadece reklam karşılığı ödeme yaptığını duydum fakat bu sitenin ne ana sayfasında ne questions bölümünde ne de member agreement bölümünün payment bölümünde belirtiliyor .

ödeme alan varsa buraya ödemeyi hesabı ne kadarda aldığını ve nasıl (e-gold,çek) aldığını yazarsa sevinirim...

bol kazançlar...

N

napolyon

Misafir
70$'ı doldurunca reedem bölümünde request payment butonu beliriyor.ordan isteyebiliyorsun.
ben isteyeli 3 gün oldu ödeme yapılmadı.
saolsun Parae ödemez diyor ama ben saburla bekliyorum :)

M

malatyasporlu

Misafir
valla bencede ödemez ödeyecek firmalar esasen kendini hemen belli ediyor. öyle her okumaya 6 cent felan deilde 1 cent 0.5 cent veren siteler bence güvenilir çok para veren mail servisiniz varsa kapatın gitsin... benim gibi :)

I

icelebioglu

Misafir
Earnings2all

Ben siteye çok eskiden beri üyeyim. (Payout u 40USD'ken). Birkaç defa redemption yaptım sonra da ödeme isteyeyim dedim. Terms inde 60 gün süre veriyor. O süreyi geçeli 40 gün oldu. Hala ödeme geldi. Ayrıca 3 kez el değiştirdi. Diğer siteler de Eranings2all ı çoktandır boykot ediyorlar. Tavsiyem boşu boşuna zaman kaybetmeyin. Defalar kere mail atmama rağmen hala cevap ve paramı alabilmiş değilim. Sadece bir köşede üyeliğimi aktif halde tutuyorum; ama ümidim yok. Ve daha alabileni hiç duymadım.
İyi günler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.