Mükemmel bir site.
Bu sistem sörf yapmak üzerine kurulmuştur. Sörf yapmayı sevenler için çok iyi bir iş imkanı sağlamaktadır. Eğer boş vaktinizde sörf yapmayı seviyorsanız, bu sisteme dahil olarak sörf yaparken para kazanabilirsiniz.Sörf yaptıkça kredi kazanıyorsunuz. Ayrıca kazandığınız kredileri değişik şekillerde istediğiniz gibi kullanabilmeniz mümkündür.
Öncelikle para kazanmaya başlamadan önce bir web sitenizin olması gerekir. Web sitem yok diyorsanız sorun yok, herhangi bir web sitesini ekleyebilirsiniz. Sörf yapabilmemiz için bir web sitesinin ekli olması gerekir. 1000 tıklama yaptığında hesabınıza 0.30$ gelmektedir. Tıklama yaparken 0.07$, 0.10$, 0.05$, 0.20$, 0.18$ vs 1.00$ bonus vermektedir. Her zaman vermesede devamlı ve kararlı bir biçimde sörf yapmaya devam ederseniz 1.00$ hesabınıza yatar. Arkadaslar 1000 tıklama maksimum 5 ile 6 saat sürmektedir. Günde 2000 tıklama yaparak güzel gelir elde edebilirsiniz. Bu site bilgisayar başında vakit geçirmeyi sevenler içindir diyelim. Günde 1000 tıklama ile 8 günde 3$ yapabilirsiniz.
Ödeme Yöntemleri
Paypal ve Payza'dır.
Minimun Ödeme 3$
Kardeşim nasıl para kazanılmaz. Sörf yapmazsan kazanamazsın tabi. Sen istiyorsun 100 tık yapayım adam versin 10 dolar adam enayimi versin o kadar çok. Bu iş hammal sırtında nasıl un çuvalını taşıyorsa ve zorsa bu iş, bu işte onun kadar zor. Ben 3 ayda $30 kazandım. Ve her 7-8 günde bir 3 dolar bazen 3.50 dolar bazende 5 dolar istiyorum. Şuan hesabımda 179 dolar var. Dünyanın en iyi ptc sitesi.. Bilgisayar başında oturacaksın anladın mı belindeki o acıyı o ağrıyı hissedeceksin işte o zaman kazanırsın.
3 aAylık kazancım kim demiş kazandırmıyor diye.
Her gün 1000 tıklamayı geçiyorum. Mesela dün 1490 tıklama yaptım ve 0.60 dolar kazandım. 0.05 dolar ta bonus çıktı.
Tabi bunlar gündüz tıkladılarım gecede devam etsem siz parayı o zaman görün. günde 3000 tıklama yapabilirim. bir günde 0.90 yapar 0.10 da prize verdi diyelim günde 1 dolar bu kadar basit.