İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ebay üyesi arkadaşlar varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

serkanus

Misafir
ebay kullanıcısı arkadaşlarımız varmı
feedback almak için ebook listeledim de 0.03 0.04 onları alıp bana iyilik yapacak 3 hayırsever aranıyor :)

sonra paranızı iade edebilrim eğer isterseniz :)

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Bu konuyu yakında başka forumlarda açarlar
Ebay ve Türkler yazık diye .... Arkadaşım sırf feedback için yaptıklarına bak hemde uluslararası platformda yazık ya

S

serkanus

Misafir
atgözlüğünü çıkarıp daha geniş düşünmediğin için sana yazık !
ne yapacağımı bilmeden ne bu sürüye itekleme tepkin
ebayde yeni baslayan herkes ufak ucuz şeyler satıp feedback yapar. ebayla türkle ne alakası var. sırf feedback ??? yeni kullanıcılar feedback yapmazsa nasıl iş yapacak? sırf msj yazmak için msj yazıyosun lütfen yardım etmiceksen köstek olma konuyu dağıtma bari.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ebayde yeni baslayan herkes ufak ucuz şeyler satıp feedback yapar.
* kendin yapıyorsun sonra herkese mal ediyorsun. bak bakalım 100 feedbackli adamların kaç tanesi senin yönteminle feedback yapmış

yeni kullanıcılar feedback yapmazsa nasıl iş yapacak?
* 0 feedbackli adamlar da ürünlerini satabiliyorlar yani iş yapabiliyorlar.

amaç feedback yapmaksa git 1 centlik ürünlerden satın al 100 tane 1$a 100 feedbackin olsun...

N

necro

Misafir
Üçkağıtçı her tarafta üçkağıtçı değişen birşey yok. İnsanın kanında olmasın, oldumu Türkmüş, Amerikanmış farketmiyor, örnekde olduğu gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.