İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ecoeletronic | Elektronik Geri Dönüşüm Projesi

mehmetbeyefendi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yatırımcı Dostlar,

Elimden geldiğince ödemeleri düzenli ve üzün süreli yapacak siteleri tanıtmaya özen göstermekteyim. Paylaşımları yapmadan önce farklı ortamlarda gidişatı hakkında bilgi toplayıp öyle yayın yapıyorum. Fakat bu proje de birçok proje de olduğu gibi kimseye garanti veremez. Yatırımları çıkarabilmsi açısından dikkat ettiğim birkaç nokta var. Sizlerle paylaşıp sonra tanıtım yapmak istiyorum.

---> Sistemin kar planlarını incelerseniz makul seviyelerde olduğunu farkedebilirsiniz.
---> Sistemin ödemeleri farklı platformlarda defalarca onaylanmıştır. Ben ilk ödemeyi alınca kanıtlara ekleyeceğim. 10$ yatırdım. Sisteme yansıdığında ve çekim yaptığımda yayın yapacağım.

NOT: Ben bu işi tanıtıyorum. Hiçbir şekilde yatırımınzla ilgili bir garanti söz konusu değildir. Sadece yorumlama ile yatırım büyüklüğünüzü seçer ve risk alarak kazanç elde edersiniz. Lütfen sizi üzecek kayıplardan kaçınınız. Bol ve uzun ömürlü kazanç dilerim.

Emeğe saygı anlamında refimden kayıt olursanız teşekkürü borç bilirim.

### KAYIT LİNKİ: https://ecoeletronic.com/?ref=mehmetbey ###

KAZANÇ ORANLARI

Min. Yatırım = 10$
Min. çekim = 5$
Çekim esnasında %0.50 lik bir kesinti bulunmaktadır. yani 5 $ için 0.025$ dır. :y

Dünya e-atıkların bertaraf edilmesini ve üretilmesini kontrol etmezse, 2017'de, gezegendeki ayrılmış elektronik bileşenlerin hacmi% 33'e yükselecek ve ABD'de Empire State gibi yaklaşık 200 bina doldurma kapasitesine sahip olacak. Uyarı, Birleşmiş Milletler tarafından üretilen elektronik atığın ilk global haritasının lansmanında yayınlandı.

İnsanlar, şirketler ve hükümetler, bilgisayarlardan, sensörlerden ve elektronik cihazlardan genel olarak atıklar için özel olarak doğru geri dönüşüm süreçlerinin önemi konusunda daha bilinceli ancak bu tür atıkların sağladığı üretim büyümeye devam ediyor. Bu ve diğer ilgili bilgiler, Birleşmiş Milletler ile dünyadaki şirketler, hükümetler ve sivil toplum örgütleri arasındaki ittifak olan Step Initiative tarafından başlatılan e-atıkların ilk global haritası olan e-waste World Map'te sunuldu.

Ödeme Yöntemleri

KAYIT LİNKİ: https://ecoeletronic.com/?ref=mehmetbey

Nasıl Yatırım Yapılır?

Arkadaşlar öncelikle wallet kısmında make deposit yapıyoruz. Burası cüzdan oluyor. Buraya para gönderildikten sonra, sisteme yansıması için max. 24 saat beklemek gerekiyor. Ben ticket atarak işlemi hızlandırdım. Yardım gerekirse başvurunuz. Wallet kısmına para yansıdıktan sonra investment bölümünden yatırım planı seçiyoruz ve para ekleme olarak wallet yani cüzdanı seçiyoruz. Böylece paramız yatırıma giriyor.

KAYIT LİNKİ: https://ecoeletronic.com/?ref=mehmetbey

Bol kazançlar ($)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.