Merhaba arkadaşlar
Sizleri k....m dershaneleri katkılarıyla açılan sitemiz için desteğe davet ediyorum.
Sitemizin ana misyonu dershaneye gidemeyecek durumda olan öğrencilere ücretsiz dershane hizmeti sunmak. Fakat şu anda biraz vizyon eksikliğimiz mevcut. Bu hizmetten yararlanılması için sizlerden link isteyecektim fakat bunun sizin açınızdan doğru olmayacağı kanısına vardım. Onun için kısa site tanıtımını blog sitelerinize veya normal sitenize içerik olarak eklemenizi rica ediyorum.
Kısa tanıtım yazısı (html):
Sizden zorla destek beklemiyoruz fakat bunu da reklam olarak algılamamanızı istiyoruz. Destek veren vermeyen herkese teşekkürler.
Sizleri k....m dershaneleri katkılarıyla açılan sitemiz için desteğe davet ediyorum.
Sitemizin ana misyonu dershaneye gidemeyecek durumda olan öğrencilere ücretsiz dershane hizmeti sunmak. Fakat şu anda biraz vizyon eksikliğimiz mevcut. Bu hizmetten yararlanılması için sizlerden link isteyecektim fakat bunun sizin açınızdan doğru olmayacağı kanısına vardım. Onun için kısa site tanıtımını blog sitelerinize veya normal sitenize içerik olarak eklemenizi rica ediyorum.
Kısa tanıtım yazısı (html):
Kod:
<a href="http://www.tumdersler.net" target="_blank" title="ÖSS">ÖSS</a> sistemi öğrencilerin sürekli bir yakındığı bir konu olsa da bu Türkiye'nin zorunlu bir gerçeği olarak görülebilir. İşte bu noktada öğrenciler arasındaki rekabet dershaneleri doğurmuştur. Okullarda her ne kadar konuyu anlama eksiği öğrenci tarafından giderilse de ÖSS sisteminin ana mantığı kısa sürede hızlı sorular çözerek doğru cevaplar vermektir. <br>
İşte bu noktada dershaneye giden veya gidemeyen öğrencilerin imdadına sanal dershaneler yetişiyor. Tumdersler.Net'de bu yeni sanal dershane oluşumlarından biri. Sitemizde ÖSS'de çıkan tüm dersler'den konu anlatımları ve örnek soru çözümleri bulunmaktadır. Ayrıca en son eğitim - öğretim gelişmelerinden haberdar olmak için <a href="http://www.tumdersler.net/egitim-haberleri.php" title="eğitim haberleri">haber</a> köşemizde siz ziyaretçilere açılmıştır. Sitemizde keyifli saatler geçirmeniz dileğiyle..
Sizden zorla destek beklemiyoruz fakat bunu da reklam olarak algılamamanızı istiyoruz. Destek veren vermeyen herkese teşekkürler.