İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Eğlence Sitesi Sahibi Var Mı?

Ke[R]eM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar;

Uzun zamandır GMail adresimde duran maillerde (5200'dü sanırım en son :D) temizlik yapmaya karar verdim. Çok eskiden gelmiş olan ve şu anda hiçbir işime yaramayan bazı mailler gördüm. Bu mailler arasında, komik videolar, yazılar, resimler ve karikatürler var. Bunları silmek yerine, işine yarayacak kişilere göndermeye karar verdim.

Aramızda eğlence sitesi sahibi olanlar varsa, konsept olarak komik videolar, yazılar, resimler ve karikatürler kabul ediyorlarsa, kendilerine bu mailleri gönderebilirim. Böylece hem R10'daki bir arkadaşımızın sitelerine katkıda bulunmuş olurum, hem de mail kutumu temizlemiş olurum.

Bu konsepte uygun sitesi olan arkadaşlar, bana bu başlık altından ulaşabilirler.

Saygılarımla.
Kerem

Linux

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Bi Komedi sitesi aççamda o maillerle bana bi site oluşturup verirsen cok makbule geçer :)

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
duvar yazısı yada benzeri komik yazı ve fıkra varsa işimi görebilir ;)

Ke[R]eM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@Linux, öyle bir düşüncem olsa böyle bir başlık açmaz direkt siteyi açardım. Hem mailleri düzenleyeceğim, hem de site yapacağım, sonra da sana vereceğim. Niye? Siteyi yaptıktan sonra niye size vereyim ki? :D

@ManuaL, eğer o tarzda birşeylere rastlarsam size gönderirim. ;) Site adresinizi ve mail adresinizi lütfen özel mesaj ile bana iletin. Size olumlu ya da olumsuz bildirimde bulunayım. ;)

Saygılarımla.
Kerem

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Böylece hem R10'daki bir arkadaşımızın sitelerine katkıda bulunmuş olurum, hem de mail kutumu temizlemiş olurum.

Burası iyinet sanırım :D

nickimin sonuna @yahoo.com ekleyip - elinde ne varsa yollayabilirsin :) işime yarar belki. simdiden tesekkurler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.