Ekranda yer değiştiren küçük leke

0
Onaylı Üye
Üye
bugün itibari ile ekranımda 15-20dk da bir yerini değiştiren bir lekem var. ortalama 1x2px büyüklüğündeki bu minicik leke, sürekli gözümü alıyor :)

ilk başta ölü pixel olabileceğini düşünmüştüm fakat sürekli yer değiştiriyor olması dikkatimi çekti.

sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

0
Yasakli Uye
bugün itibari ile ekranımda 15-20dk da bir yerini değiştiren bir lekem var. ortalama 1x2px büyüklüğündeki bu minicik leke, sürekli gözümü alıyor :)

ilk başta ölü pixel olabileceğini düşünmüştüm fakat sürekli yer değiştiriyor olması dikkatimi çekti.

ekrana yakın yerde hoparlor veya mıknatıslı bişey varmı ? varsa ondan kaynaklanabilir. Tv tamircilerinde bi cihaz var onunla düzeltiyolar 2 dk. da

0
Onaylı Üye
Üye
ekrana yakın yerde hoparlor veya mıknatıslı bişey varmı ? varsa ondan kaynaklanabilir. Tv tamircilerinde bi cihaz var onunla düzeltiyolar 2 dk. da

1 buffer, 1 tanede hoparlor var :) sanıyorum, yerleşimi baya hatalı yapmışım.

monitor, lcd, tüplü değil. lcdleride düzeltebiliyorlar mı?

0
Onaylı Üye
Üye

kızamık geciriyor olmuş olmasın :)

Çogunluk bu lekeler manyetik alandan dolayı oluşur.

0
Onaylı Üye
Üye
şöyle bir durum daha var, bu siyah piksel bir böcek gibi. resmen yürüyor ekranımda küçük küçük, sonra duruyor, sonra yine yürüyor. ekranımda kafasına göre dolaşıyor adeta.

0
Onaylı Üye
Üye
böcük piksel o işte :p monitorün Türkiye distribitörü ile görüş onlar seni yönlendirecektir

0
Onaylı Üye
Üye
hehehe bizimi bulur böle gariplikler

Geri